Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan barátkozzak meg a gondolattal, hogy ekkorát hibáztam?
Három hónapja szakított velem a barátnőm, mert elhanyagoltam, sajnos rá pár napra összejött a legjobb barátjával. Fél évig próbálta helyrehozni a kapcsolatunkat sajnos én nem voltam partner ebben. Meg sem fordult a fejemben az, hogy szakítani fog. Próbált beszélni velem én mindig meghallgattam ígérgettem de sajnos sosem vettem komolyan azt amit mondott. Most már bánom, úgy érzem életem legnagyobb hibáját követtem el és már nincs visszaút. Nagyon szeretem és hatalmas büntudatom van, folyamatosan arra gondolok, hogy mekkora barom vagyok, hogy ezt csináltam. Nem becsültem meg és nem tiszteltem.
Szerintetek mit csináljak?
22/F
Hasonló helyzetben voltam, mint a volt barátnőd. Amíg ott voltam nem kellettem igazán. Szakítottam vele és kb. minden évben jött, hogy megváltozott, most minden jó lesz, de én már nem hittem neki, bár sokáig nem volt utána senkim, akkor sem akartam visszamenni. Sokan csak akkor ébrednek rá, hogy mekkora érték volt a birtokukban, ha már elveszett.
Vannak az életben olyan helyzetek, amik csak egyszer adódnak. Ha hibázol, akkor majd legközelebb másnál figyelj.
Jelenleg elképzelhetetlennek tartom, hogy egy hasonlóan szép és okos lány belém szeressen érte is megküzdöttem az elején és nagyon nehezen jött össze. Két évig nagyon boldogok voltunk, utána viszont magára hagytam a kapcsolatot.
#1 +1
Tanuld meg kezelni a hibáidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!