Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Teljesen szerelmes vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen szerelmes vagyok a pszichológusomba. Mit tegyek, Ő viszontszerethet?

Figyelt kérdés

Már másfél éve járok hozzá de az elmúlt fél évben már szerelmet érzek iránta. Alig várom hogy találkozzak vele, verseket írok neki stb. Eddig még nem mertem elhívni sehova mert hát mégis csak a pszichológusom meg férje van de majd megpróbálom. Félek hogy elutasít. Egyébként is lehet olyan hogy pszichológus meg a kezeltje összejönnek? Mert én minden nap csak rá gondolok, nem is a testét szeretem a legjobban hanem a kedvességét, viselkedését és azt hogy mindig megtalálja a kiutat mindenben és bennem is a jót. Nagyon szeretem és nem találkoztam még hozzá hasonló nővel soha sem eddig!

Köszönöm a válaszokat

2018. júl. 17. 21:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
41%

LoL, ne törődj a rosszindulatú válaszolókkal, de nem vagy szerelmes. :DD

Mások biztos jobban tudják, az vagy-e... Nekem is számtalanszor leírták már, hogy nem vagyok az, ha alig ismerem a másikat. Nem hiszem, hogy ez csak "rajongás". Lehet, hogy gyakori jelenség, de azért, mert viszonylag sokat vannak együtt, sokat beszélnek, ahogy baráti társaságban is gyakori az ilyesmi.

Mint írtam, nem kéne bezavarni egy 41 éves nő házasságába.

2018. júl. 19. 07:07
 22/27 A kérdező kommentje:

Na elhívtam ma randevúra. Úgy kezdtem hogy kérdeztem szívesen eljönne e velem moziba? Azt mondta hogy szeret moziba járni de velem nem megy el!

Aztán még próbálkoztam egyszer hogy bár szép a kezelő helyiség de megkérdeztem hogy máshol nem lehet e beszélgetni pl kávézóban vagy ilyesmi erre azt mondja nem mert úgy nem haladna a terápia! :(((

Valamilyen szinten örülök hogy visszautasított mert hát ha összejövünk akkor talán nem folytatódhatott volna a terápia :(

2018. júl. 19. 19:10
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus sosem megy el a pácienssel sehova, mert az etikátlan.
2018. júl. 19. 19:56
 24/27 A kérdező kommentje:
23# Miért lenne etikátlan? Pl megyek utcán összefutok vele akkor az is etikátlan??!
2018. júl. 19. 19:59
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
A véletlen összefutás meg a szándékos közös program nem ugyanaz. A magánjellegű kapcsolat lehetetlenné teszi a terápiát, az egy más, távolságtartó viszony.
2018. júl. 19. 20:16
 26/27 anonim ***** válasza:
29%
József Attila is járt a pszichológusával... Szerintem mondd meg neki.
2018. júl. 19. 20:21
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

23-as válaszoló vagyok: az, hogy az utcán összefutsz vele, véletlenszerű, nem előre tervezett.

Az, hogy randizni hívod, elõre tervezett.

Olvass utána, ez a szabály: a pszichológusnak tilos a terápián kívül a pácienssel találkozni.

Amennyiben fenti szabályt megszegi, a terápiát azonnali hatállyal fel kell függeszteni.,

2018. júl. 19. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!