Szerelmes lennek a pszichologusomba?!
Mar 4 honapja terapiara jarok hozza es az elso alakalomtol kezdve mar tetszik..Azota is tetszik , de mintha az erzeseim atvaltottak volna egy melyebb pontra es nagyon sokszor hianyzik es varom mar ,hogy menjek hozza.. ugy erzem szeretem .. :-(
ebbol lehet bajom? vagy ez normalis?
Nem lehet kozottunk semmi ugye?!(nem tudom erez e valamit irantam)
Valakivel elofordult mar ilyen? mi lett a vege ?
Normalis valaszokat varok csak.. Koszonom elore is ! (ekezetek miatt bocsanat!:) )
Koszonom a valaszokat!:-)
akkor nem kene orvost valtanom?
nem azert ,hogy lehessen valami koztunk csak ,hogy ne legyek igy osszezavarva? nagyon szeretek hozza jarni , de kezd zavaro lenni ,hogy neha csak nezem ot es majd lefolyok a szekrol:-(
Az a gond ,hogy akarmennyire talan jobb lenne mashoz jarnom, nem szeretnek.. ha szeretnem ha nem akkor is nagyon nehez volt megnyilnom neki .. es ez nem menne masik szakemberrel ilyen egyszeruen.. nagyon szimpatikus .. meg a tobbi eleg messze all az en 'kuszobomhoz':)
koszonom a valaszokat!
elmondani nem merem neki.. megis mit mondanek neki??!
Szeretem magat?:/ vagy hogy ,mi?:(
Huuu nagyon koszonom az utolso valaszolonak, kicsit megnyugodtam..
ment a zold kez :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!