Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Teljesen szerelmes vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen szerelmes vagyok a pszichológusomba. Mit tegyek, Ő viszontszerethet?

Figyelt kérdés

Már másfél éve járok hozzá de az elmúlt fél évben már szerelmet érzek iránta. Alig várom hogy találkozzak vele, verseket írok neki stb. Eddig még nem mertem elhívni sehova mert hát mégis csak a pszichológusom meg férje van de majd megpróbálom. Félek hogy elutasít. Egyébként is lehet olyan hogy pszichológus meg a kezeltje összejönnek? Mert én minden nap csak rá gondolok, nem is a testét szeretem a legjobban hanem a kedvességét, viselkedését és azt hogy mindig megtalálja a kiutat mindenben és bennem is a jót. Nagyon szeretem és nem találkoztam még hozzá hasonló nővel soha sem eddig!

Köszönöm a válaszokat

2018. júl. 17. 21:55
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
8-as! Én 25 éves férfi Ő meg 41 éves Nő! :)
2018. júl. 17. 22:37
 12/27 anonim ***** válasza:
5%

6-os vagyok. Most te tényleg ennyire idióta vagy? Vagy csak megjátszod? Vagy megint egy unatkozó troll.

Jó nagy a szád, vegyéééé vissza! Ez a kérdés se lesz itt reggelre. Nem értem, mire jó így szórakozni egyeseknek.

2018. júl. 17. 22:52
 13/27 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk amíg találsz olyan hülyét, mint én is, hogy válaszolgat, addig biztos jó szórakozás. Nagyobb örömed ne legyen!
2018. júl. 17. 22:54
 14/27 A kérdező kommentje:
Hogy te milyen rosszindulatú egy ember vagy! Hogy lehet valaki ilyen? Minek vagy fent ezen az oldalon ha nem tudsz segíteni csak rombolni és ártani???!!! Szégyelld magad
2018. júl. 17. 23:03
 15/27 anonim ***** válasza:
5%
Nem zavar, hogy te kezdtél el sértegetni itt mindenkit? Húú, most nagyon elszégyelltem magam. Így jó?!
2018. júl. 17. 23:07
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Atypical nevű sorozatot ismered? Ott is a főszereplő(autista) beleszeret a pszichológusába akinek vőlegénye van.

És ott is elég rosszul sült el minden.

Ez egy teljesen természetes dolog, mert segített neked plusz karizmatikus és elbűvő.

A gond az hogy neki férje van és valószínűleg ő nem érzi ugyanezt.

A te dolgod ha elmondod neki hogy mit érzel iránta,ártani nem árt mert őszinte vagy.Ő ha tényleg olyan jó pszichológus, helyén tudja majd kezelni a vallomásodat.

2018. júl. 17. 23:38
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán látod rajta, hogy te is tetszel neki? Lehet, hogy rossz a házassága. Ha nem, akkor hagyd.
2018. júl. 18. 08:26
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Elég gyakran előforduló jelenség, hogy az ember beleszeret a tanárába, kezelőorvosába, főként, ha az pszichológuis, pszichiáter. Nála olyan figyelmet kapsz a beszélgetéseitek során, amit mástól nem.

Mondd el neki mindenképpen. Nem fog meglepődni, nem te vagy az első ilyen és enm is az utolsó.

Viszont a kezelésbe valószínűleg klasszul "beépíthető", átbeszélhető lesz ez a dolog, az érzelem miért és hogy alakult ki, hogyan tudod kezelni, stb.

2018. júl. 18. 08:52
 19/27 AliceGamer ***** válasza:
82%

Egyrészt látszik, hogy rajtad nem segített hisz irtó érzékeny vagy, 25 éves létedre ezt a pszichológusod nem tudta megoldani.. Mindegy, ebbe most ne menjünk bele.

És van egy olyan érzésem, hogy támadóan fogsz érkezni, hogy nem tudok róla semmit és stb stb.

Említésképp, néhány mondatodból már látom, ki vagy és ez a "szerelem" nem az. Csak egy rajongás, mert valaki figyel rád. Jársz pszichológushoz és nem tudod kezelni az érzéseidet még mindig... Egy gyermeki rajongás, mely nagyon erős benned.

Nem tudatosul benned, hogy neki ez a munkája, hogy figyeljen rád,mindenesetre elmondhatod neki, kíváncsi lennék mit reagálna le.

2018. júl. 18. 13:28
 20/27 anonim ***** válasza:
36%
Ne törődj a rosszindulatú és hozzá nem értő válaszolókkal, összesen 1 normális válasz volt. Ez egy teljesen rendjén való jelenség, a pszichoterápia velejárója, és valószínűleg többször megtörténik, mint ahányszor nem. Ez valójában nem a szerelem szóval írható le, hanem az a neve, hogy indulatáttétel vagy újabb nevén csak áttétel, angolul transference. Freud írta le először, az interneten is olvashatsz róla. Sőt viszontáttétel is van, hiszen a te is keltesz érzéseket a terapeutádban. Érdemes neki elmondani valahogy (elmakogni), ez a terápiás folyamat része és jó, ha tudja. Persze, lehet, hogy magától is rájön a non-verbális jelekből. Kifejezetten hatékonnyá teszi a terápiát ez a pozitív érzelem, hiszen az ő kedvéért akarsz változni, emiatt semmiképpen nem kell pszichológust váltani.
2018. júl. 18. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!