Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen szerelmes vagyok a pszichológusomba. Mit tegyek, Ő viszontszerethet?
Már másfél éve járok hozzá de az elmúlt fél évben már szerelmet érzek iránta. Alig várom hogy találkozzak vele, verseket írok neki stb. Eddig még nem mertem elhívni sehova mert hát mégis csak a pszichológusom meg férje van de majd megpróbálom. Félek hogy elutasít. Egyébként is lehet olyan hogy pszichológus meg a kezeltje összejönnek? Mert én minden nap csak rá gondolok, nem is a testét szeretem a legjobban hanem a kedvességét, viselkedését és azt hogy mindig megtalálja a kiutat mindenben és bennem is a jót. Nagyon szeretem és nem találkoztam még hozzá hasonló nővel soha sem eddig!
Köszönöm a válaszokat
6-os vagyok. Most te tényleg ennyire idióta vagy? Vagy csak megjátszod? Vagy megint egy unatkozó troll.
Jó nagy a szád, vegyéééé vissza! Ez a kérdés se lesz itt reggelre. Nem értem, mire jó így szórakozni egyeseknek.
Atypical nevű sorozatot ismered? Ott is a főszereplő(autista) beleszeret a pszichológusába akinek vőlegénye van.
És ott is elég rosszul sült el minden.
Ez egy teljesen természetes dolog, mert segített neked plusz karizmatikus és elbűvő.
A gond az hogy neki férje van és valószínűleg ő nem érzi ugyanezt.
A te dolgod ha elmondod neki hogy mit érzel iránta,ártani nem árt mert őszinte vagy.Ő ha tényleg olyan jó pszichológus, helyén tudja majd kezelni a vallomásodat.
Elég gyakran előforduló jelenség, hogy az ember beleszeret a tanárába, kezelőorvosába, főként, ha az pszichológuis, pszichiáter. Nála olyan figyelmet kapsz a beszélgetéseitek során, amit mástól nem.
Mondd el neki mindenképpen. Nem fog meglepődni, nem te vagy az első ilyen és enm is az utolsó.
Viszont a kezelésbe valószínűleg klasszul "beépíthető", átbeszélhető lesz ez a dolog, az érzelem miért és hogy alakult ki, hogyan tudod kezelni, stb.
Egyrészt látszik, hogy rajtad nem segített hisz irtó érzékeny vagy, 25 éves létedre ezt a pszichológusod nem tudta megoldani.. Mindegy, ebbe most ne menjünk bele.
És van egy olyan érzésem, hogy támadóan fogsz érkezni, hogy nem tudok róla semmit és stb stb.
Említésképp, néhány mondatodból már látom, ki vagy és ez a "szerelem" nem az. Csak egy rajongás, mert valaki figyel rád. Jársz pszichológushoz és nem tudod kezelni az érzéseidet még mindig... Egy gyermeki rajongás, mely nagyon erős benned.
Nem tudatosul benned, hogy neki ez a munkája, hogy figyeljen rád,mindenesetre elmondhatod neki, kíváncsi lennék mit reagálna le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!