Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nem hülyesség egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izabella220 kérdése:

Szerintetek nem hülyesség egy életen keresztül egy ember szeretetéért harcolni? Bizonytalanná válik a házasság, kapcsolat.

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy tudjuk mit kellene tennünk de csak azért is megnehezítjük az életünket.Várom saját történeteket az életetekből mi az amit nagyon másképp csinálnátok,és miért?
2018. júl. 5. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem hülyeség mert ha erre van igénye illetve az az ember teszi boldoggá (bár akkor a szeretetéért nem kéne harcolni.) akkor van értelme. Ha úgy érted a kérdést hogy olyan emberért küzdeni aki nem szeret már azt nem érdemes.
2018. júl. 5. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem kellett "harcolnom" igy nem értem.....nem nehezítettem meg senki életét, a magamét se.
2018. júl. 5. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
De igen, nagy hülyeség és nincs is értelme. Ha valakit szeretsz és ő viszont szeret, akkor nem kell harcolni, ha harcolni kell az már régen rossz és valószínűleg erőltetik azt, amit nem kéne.
2018. júl. 5. 13:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Inkább olyannal lenni aki mindig bizonytalan melletted.Szerintem magával nincs kibékülve,vagy pedig hullámzó a lelkivilága.Várni mindig az egyensúlyt csak épp a másik fél már unja ezt például.
2018. júl. 5. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem unod az ezer kamu kerdest????
2018. júl. 5. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Pl megtanultam szonokozt tenni.

Idiota, proli troll vagy.

2018. júl. 5. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:

>Miért van az,hogy tudjuk mit kellene tennünk de csak azért is megnehezítjük az életünket.

Ki az a hülye, aki így csinálja? Ha tudom, mit kell tennem, akkor azt teszem, és eszem ágában sincs megnehezíteni a dolgomat.

Mit szeretnél tudni pontosan? Nem értem.

2018. júl. 5. 17:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 5 válaszoló,nem kérte senki hogy válaszolj.Úgyhogy kímélj meg a trollkodásodtól.Hálásan köszönöm.
2018. júl. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!