Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves férfi és 21 éves lány lehet-e ebből komoly kapcsolat?
Talán. Ebből a két számadatból túl sok minden nem derül ki.
Egy 21 éves lány is lehet legalább annyira tapasztalt, ha nem tapasztaltabb, párkapcsolatok terén már mint egy 37 éves férfi.
Ez így önmagában kevés infó.
Lehet. :)
Ahogy én testvéremet ismerem, aki 39 éves férfi...egy 21 éves csaj simán kenterbe veri. Egyébként ez nem negatívum: azért, mert a testvérem fiatalos lelkivilágú, kinézetben is egy 9 évet biztos letagadhatna. Minden nap sportol, rugalmas, nyugodt, kedves típus. Ez lehet genetika. :)
Csak rajtatok, hogy lehet e...
N26
Nem mondom azt, hogy teljesen kizárt, de azért meg kell nézni, hogy hol tart az életben egy 21 éves, meg egy 37 éves.
21 éves lányok még tanulnak évekig általában, aztán mondjuk 25 éves korukban munkába állnak és megkeződik a karrierjük. Ekkor a férfi már 40 fölött van.
Nem törvényszerű, de azért 40 fölött az embernek már családja van, gyereke(i) van(nak), a lány meg akkor kezd el "élni". Nem biztos, hogy minden 25 éves lány, akinek mondjuk karriercéljai is vannak rögtön szülni akarna.
Aztán mondjuk, tegyük fel, hogy működik a dolog és a mai átlagot nézzük és a lány megszüli az első gyereket 30 évesen. Ekkor a férfi már 46 éves és ha belegondolsz, a 14 éves gyereknek lesz egy 60 éves apja. Mire ballag középiskolából, azt hiszik, a nagyapja ment el vele.
Persze, ezek nem eget rengető problémék és működhet a dolog, meg az is lehet, hogy nem is akarnak gyereket, de szerintem ez nem ideális korkülönbség.
Elég sok olyan kapcsolat csődbe megy ahol a felek korban "illenek" egymáshoz, tehát túl nagy kockázat nincs a dologban.
Az én feleségem 10 évvel idősebb nálam. Ha belegondolok egy 16 évvel fiatalabb feleségbe, hááát biztos más életformát élnék...
Komoly kapcsolat lehet. De hogy hosszútávon tartós lesz-e az azért kétséges. Ahogy előttem is írták, sok kapcsolat megy tönkre olyan pároknál is ahol közel egyidősek a felek. Ismerek olyan párokat ahol 10 évvel idősebb a férfi és nem felhőtlen a kapcsolatuk.
Nektek is valószínűleg teljesen más lesz az érdeklődésetek. Ahogy előttem is írták, a 20 éves korosztálynak inkább a tanulás, buli meg a facebookozás a fontos, és sok esetben "leszarják" a háztartást mert anyuka megcsinálja helyettük. Míg egy 37 éves férfi munka után pont tiszta lakásra, és meleg ebédre szeretne hazamenni.
Kulcsszavak: házasság, család, gyerekek
Ezt biztos egy 21 éves LÁNY fogja megadni és FÉRFInek. Majd a férfi tarthatja el a családot, meg a lánykát is. Aztán pár év múlva elkezd hisztikézni, hogy nem élt még, holott még dolgozni sem dolgozott, csak szült más kontójára. Közben meg a hapsi egyre jobban széthajtja magát, meg szépen öregszik és ez sem fog túlságosan tetszeni. Örül, ha ilyen stresszben megéli a 60-at, majd utána meg lehet sírni, hogy 40 évesen nem kellesz senkinek és el kell tartanod magad. Tündérmese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!