Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent számotokra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KissBogi2016 kérdése:

Mit jelent számotokra a komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

2018. márc. 14. 10:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Hozzám jössz feleségül kérdező? ;)

Ez elég komoly.

2018. márc. 14. 11:02
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Az, aminek van jövője, amiben lehet tervezni.
2018. márc. 14. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Azt jelenti, hogy nemcsak az ágyig tervezünk egymással, hanem egymás életének részeivé válunk, amiben, szeretjük, tiszteljük, segítjük, emeljük egymást. Nincs garancia semmire, de mégsem úgy állunk hozzá, hogy csak most legyen jó, a többi nem számít, hanem mélyen elköteleződünk egymás iránt.
2018. márc. 14. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Tapasztalatból írom,hogy mindenkinek màst jelent a kimoly kapcsolat jelentèse

Beszèlgett olyannal,akinek a komoly kapcsokat heti nègy szexet jelentett, elvàrta a nőtől,hogy napi szinten nagytakarítàst vègezzen,de semmi romantika,semmi virâg,semmi kiràndulàs,kikapcsolódàs a dzürke hètközbapkból. De úgy làtszik ez bevàlt nekik mert nàr így èlnek hèt ève.

Nàlam a komoly kapcsolat az őszintesèget,odafigyelèst,törődèst jelenti.

2018. márc. 14. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha min egy éve együtt vagyunk és látom a ,,jövőjét" is a kapcsolatnak akkor már komoly:D

7 éve vagyunk együtt a mostani párommal, rá 2 év után mondtam, hogy bármi lehet belőle:)

2018. márc. 14. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálam ott kezdődik, hogy képes leszek, úgy döntök másképp, hogy költözzünk össze....

Mert egyébként akitől nem akarok semmi komolyat azzal még össze sem költözök, de akivel igen, annál már komolyabbak az érzéseim, és úgymond "minden tökéletes".

2018. márc. 14. 13:04
 7/10 anonim ***** válasza:
a komoly kapcsolat az, amikor bármi történik, úgy döntünk, hogy kitartunk egymás mellett.
2018. márc. 14. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt a fajta elköteleződést jelenti, amikor mindketten készek vagyunk félretenni az egónkat és az igényeinket a párkapcsolat érdekében.
2018. márc. 14. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt, hogy van egy "legjobb barátom", akivel egymásba szerettünk. Hogy van egy ember, aki velem tervez, aki megosztja velem az ötleteit és azt mondja, valósítsuk meg együtt, akivel megoszthatom az enyéimet és lelkes lesz tőlük. Aki beavat az életébe és a részévé tesz és akivel én is megtehetem ugyanezt. Nem, egy komoly kapcsolat nem egymás nyakán lógást jelent, hanem azt, hogy vagy valaki a másik számára és csinálhattok valami igazán klassz dolgot együtt, hosszú távon. :) Egy komoly kapcsolatban az ember nincs kisajátítva, sőt, csak ott szabad igazán: bedobhatja a terveit a közösbe, ajándékozhat, hogy aztán a párja is meglepje valamivel, segíthet, hogy aztán a nyakába boruljanak és szétcsókolják, lüktető szívvel a torkában siethet randira, hogy ismét valami klassz dolgot csináljon együtt a szerelmével.

Nálam ott kezdődik a komoly kapcsolat, hogy a párom érdeklődik irántam, az iránt, amit mondok és kíváncsi arra, amivel foglalkozom, mert a hobbim és a munkám is a részem és szeretem, ha nem csak hümmög, hanem elmondhatom neki a dolgokat. Illetve ott, hogy ha a jövőről beszél, ott vagyok én is, bekalkulál engemet is, nem "megyek, teszek, leszek", hanem "megyünk, teszünk, leszünk". Ismerjük egymás barátait, mégha külön is szórakozunk a magunk barátaival, ismerjük egymás szüleit, mégha nincsenek is a nyakunkon, tudjuk, mit szeret a másik, mi érdekli a másikat és azoknak egy része érdekel minket is. Van közös dolog, amivel foglalkozhatunk, van közös cél, van valami, amitől ez az egész egy közös projekt lesz, nem csak egy szimbiózis.

2018. márc. 14. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Közös életcélok, közös stílus, összhang.
2018. márc. 14. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!