Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kedvelek egy 20 éves lányt. Szerintetek lehet belőle komoly kapcsolat? 39/F
Adj a dolognak egy esélyt
Nem hiába érzel vonzalmat iránta, lehet, hogy valami dolgotok van egymással az életben.
De lehet, hogy egyébként csak annyi a szerepe, hogy esetleg epekedj utána. Nem tudom:D Ez majd kiderül:)
Egyébként lehetséges bármi. Én nem zárnám ki az esélyét, hogy legyen.
Talán igen, talán nem. Ezt nektek kell tudni.
Az viszont már rég rossz, ha közel 40 évesen nem tudsz önállóan dönteni és a gyakoris (zömmel 20 körüli emberek) véleményére alapozol.
Majd alakul ahogy alakul, előre nem lehet elkönyvelni semmit, hogy működik vagy sem.
Ez nagyon nem jó ötlet. Ezt 20 éves lányként mondom.
Meg nekem már ott sántít a dolog, h egy közel 40 éves, érett férfi 20 éves lányok után jár-mintha a saját korosztályában nem lenne sikere, csak a fiatal csitriket meg tudja vezetni...
az amerikai törvények szerint ez a 20 éves lányka még kiskorú (mert ott 21 évtől nagykorú valaki), és a magyar törvények szerint is csak 2 éve nagykorú.
te meg már életed közepén jársz.
miért kell neked egy kislány?
ez izgalmasabb kérdés, minthogy működne-e.
amúgy nem, nem működne.
20 évesen még élnie kell, szabadon, nem pedig egy 40 közeli manus életvitelében osztozva.
Ha a harmincas éveid elején lennél, bíztatnálak, de így...
20 év rengeteg.
Teljesen más életszakaszban vagytok.
Amúgy meg, fuss neki. Ha más nem, legalább egy pár szép pillanatotok lesz együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!