Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komoly kapcsolat 18 éves lány és egy 22 éves fiú között?
Figyelt kérdés
A lány most végez a gimivel, szeretne tovább tanulni, a fiú most végez az egyetemmel, lehet esélyük? Vagy a műveltség/korkülönbség/tapasztalatok terén való különbségek, kizáró ok(ok) lehet(nek)? Tapasztalatokat, véleményt, bármit szívesen olvasok. Köszönöm.2017. nov. 7. 13:45
1/20 anonim válasza:
Lehet, sőt igyekezz is jól kialakítani, mert pár év múlva már sokkal kisebb esélyeid lesznek. Jókor kapcsoltál.
2/20 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint ezek a "komoly kapcsolatok" ebben a korban tiszavirágéletűek.
De lehet olyan, hogy komolyan gondolják, viszont egy idő után úgy is szakítanak.
3/20 anonim válasza:
simán lehet, de csak akkor ha mindketten akarják és passzolnak is egymáshoz
4/20 anonim válasza:
Én a 17 éves mátkámmal jól megvagyok. Nem érdekel a világ és a szülei véleménye sem. Pár hét múlva úgy is Hollandiába költözünk. 68/F
5/20 anonim válasza:
Kevés esetben. A legtöbb esetben mások az igények.
7/20 anonim válasza:
Nem,mert megtiltom. 40 alatt kizárólag komolytalan lehet, és a maximum megengedett korkülönbség két hónap, a minimum pedig 8 és fél.
Te is láthatod, hogy előbb oltári nagy badarságot írtam, szerintem a 18 éves lány meg a 22 éves fiú pont összeillenek, mert a fiúk amúgyis később érnek, szerintem pont ideális ez a korkülönbség, úgyhogy emiatt nem kell aggódnotok!
8/20 anonim válasza:
Magyaràzd el kérlek ezt a később érést. Végre valaki magyaràzza màr el, és ne csak dobàlózzon ezzel a mondattal.
9/20 anonim válasza:
re:#8, na hát most hirtelen csak egy példát tudok felhozni, és ez mondjuk csak egy emberre vonatkozik, bátyám 26 évesen pl kijön a konyhába a szobából, ha én pl a konyhában káromkodok, mert anyám/mamám felhúzott -és egyet káromkodok, nem sorozatosan-, akkor el kezdi párnával csapkodni a fejemet. Én 25 vagyok. Meg majd később még szerintem visszatérek ehhez a témához, ha még eszembe jut egy teljes, épkézláb megfogalmazás, akkor majd talán leírom.
10/20 anonim válasza:
Ez nem volt valami meggyőző ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!