Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan találja barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találja barátnőt?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, még komoly kapcsolatom nem volt. Van egy lány vele kavrtam sokáig meg egyszer lefeküdtünk de belsőre nagyon távol áll tőlem. Nem is nézek ki rosszul de valamiért nem tudok ismerkedni más lányokkal és ugy érzem nem érdeklem őket. Igy viszont nem tudok komoly kapcsoltot kialakítani mert kevés lányt ismerek. Úgy érzem hogy minden lánynak csak a nagy ismert lajk királyok kellenek és belső nem is érdekli őket, és forditva is igaz hogy a lányok azt hiszik hogyha jól néznek ki az minden.

2017. nov. 18. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ne általánosíts, mert nincs igazad nem mindenkinek . Igen mindenki nézi a külsőt de nem mindenki csak azt legalábbis a normálisak:) mert tudod szép tálkából nem lakunk jól. "Kavartunk és lefeküdtünk " akkor te is normális lehetsz és most jössz rá kb hogy neked normális kell? Mert nm jutott hamarabb az eszedbe hogy ha neked normális kell akkor nem fekszek le olyannal aki könnyen adja magat :") Ne csodálkozzatok :) mindenhol lehet találni olyat akivel lehet dugni:)
2017. nov. 18. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Az egy mas dolog volt, joban voltunk/vagyunk es en direkt nem akartam kihasznalni mert o tobbet erzett en meg nem. 1 vagy masfel ev utan tortent meg es elotte is tobbszor elmondtam neki hogy en hogy allok ezzel a dologgal.
2017. nov. 18. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
De akkor is gondolkozz már:") legalább neked legyen eszed . Jóban vagyunk ez pontosan mit is jelent? barátok vagytok barátság extrákkal? ha te mondtad neki akkor miért fekudtetek le akkor csak kaptál az alkalmon és ez neked pont jól jött ha te annyira aranyos kedves normális csávó vagy akkor nem feküdsz le vele meg nem használod ki ? most írtad h joban vagytok... használgatod... az ilyentől tudok hányni már ne is haragudj ez 2017 ne keress normálist sztem az ilyeneknek mint ti vagytok sose lessz normális kapcsolata
2017. nov. 18. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyszer fekudtunk le es o nyomult folyamatosan es nagyon akarta. Amikor mar buli utan mondja h menjek at, legyek ferfi mert neki ez ugy jott le h azert nem akarom, akkor mar ugy erzetem meg kell tortennie foleg pia hatasa alatt. De egyebkent teljesen megertem a velemenyed leirtak alapjan nekem is igy jonne le
2017. nov. 18. 19:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Es tudom hogy igy is hiba volt. Es rossz is volt h o ossze akart bujni de nekem ez nem ment. Mar hianyzik nagyon egy lany, olyan akivel rendesen eltudok beszelgetni komoly dolgokrol is, programokat kozosen csinalni, es tenyleg szerelmesnek lenni.
2017. nov. 18. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
igen hiba volt nagyon nagy ..... Mert pl. ha azt mondják ugorj be a kutba megteszed? Vagy 1 buliba drogot adnak h "szívjunk eggyütt " és azt mondod "nem. " jön a válasz ra hogy :" nem mered meg nm vagy igazi /no /férfi csak egy......kis gyerekxdd kit érdekel mit mond a másik tudni kell nemer mondani Nem vagy férfi? Akkor nem .. nki akartál bizonyítani mekkora 1 fa... csávó vagy.... Én ezert nem jarok bulizni ilyen emberek miatt.
2017. nov. 19. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!