Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerekkori első nagy szerelem, lehet később komoly kapcsolat?
24 éves srác vagyok.
Gyerekkoromban a szomszéd lány volt az első nagy szerelmem. Nagyon sokszor jártunk, és szakítottunk, még tini korunkban is.
Persze rengeteg fálydalmat, és csalódást is okoztunm egymásnak.
Elköltöztem 18 éves koromban a szülővárosbol, es azóta nem beszéltünk.
Most megint "összesodort az élet, és mindkettőnkben ott van, hogy talán most jól működhetne, de félelm i van bennünk, hogy flszaggatlyuk, a régi sebeket. Mi a véleményetek?
Kedves első válaszoló!
Írj nekem 1 Szabályt ami alapján mindig eldönthetem, hogy mikor használok "ly", vagy "j" betűt!
Másrészröl szerintem akármelyikel van is írva, érthető a szöveg, és hát ez lenne a lényeg.
Innentől máris teljesen ertelmetlenné vállik a kèt betü megkülönböztetése!
Remélem azért megmaradt a retinád kedves, bár azt feltételezem nem ez a hisztid oka!
Sokkal inkább az lehet a problémad, hogy egy kielégítetlen ribi vagy, és ennyi örömöd van az életben, hogy násoknak beszólj!
Tehát remélem szebbé tettem a napodad!
Így én is boldogabb leszek!
Köszönöm! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!