Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, ha ezt elfogadhatatlannak tartom?
Te meg egy nő azt gondoljátok, hogy jól nézel ki? :D
Mutasd már magad, hadd csorogjon itt mindenki nyálas!!!! :P
hát nekem ez a hozzáállás pökhendi inkább. ezek a hozzászólások, hogy nem tiszteli a párját az, aki megnéz más embert blabla. meg aztán azzal amit írsz, inkább csak azt sugallja kissé, hogy neked ez ilyen világ nagy problémája, hogy valaki mást néz meg, és nem te vagy a legeslegszebb a világon. úgy már nem is kell a nő (vagy férfi). szóval akkor most ilyen helyzetben ki a felszínes, kinek a külső a legfontosabb?
persze sokszor ez is ilyen álcázott öntömjénezés dolog (mondjuk eddig nők csinálták inkább), hogy még hogy SAJNÁLJA is a párját annak, aki megnézte. :D
de amikor elment mellette, 5 perc múlva már nem is emlékszik rá senki, hogy kit nézett meg. na meg most mit számít, hogy valakinek a külsődben tetszett valami? nem gondol se okosnak, se kedvesnek, se humorosnak, semminek, csak jól néztél ki. és emiatt inkább leköpnéd, ha a nő megnézne valakit. :D szóval nem tudom, egyesek hol élnek.
A pasim megnezi a noket. En is megnezem a nekem bejovo fiukat azota a jelenleteben feltunoen. Ez a bosszu. Megerdemli.
N
Én is vettem már észre ilyet. Csorgó nyál mondjuk az túlzás azért. Vicces az is, amikor kocsiból bámul kifelé a csaj az anyósülésről.
Azért azt hozzátenném, hogy az is lehet, hogy valakinek ismerős az ember valahonnan, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!