Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, ha olyan gyönyörűnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha olyan gyönyörűnek és értékesnek tartom a barátnőmet, hogy azt sem akarom, hogy dolgozzon?

Figyelt kérdés
Sikerült megkapnom egy hihetetlenül gyönyörű, okos és kedves lányt. Eddig nála alacsonyabb "szintű" nőkkel volt csak dolgom. Annyira nagy rajongója vagyok, hogy rosszul vagyok, mikor dolgozni megy! Nem azért, mert féltékeny vagyok, de annyira nagyszerű és tökéletes, hogy azt szeretném, hogy kényelemben legyen. Nagyon gáz vagyok?
2017. jún. 2. 19:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
44%
Senki nem szereti ha szenved a szerelme, teljesen normális érzés.
2017. jún. 2. 19:40
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon gáz vagy, és el se mondd neki, mert akkor hamarosan ex leszel.
2017. jún. 2. 19:41
 3/20 A kérdező kommentje:
Olyan arisztokratikus ő
2017. jún. 2. 19:41
 4/20 anonim ***** válasza:
94%
Vigyázz, nehogy a végén még valami értéket teremtsen, nem szabad! :)
2017. jún. 2. 19:46
 5/20 anonim ***** válasza:
Gondolom nem szenet lapátol, ha tényleg valami nagyon gáz munka megértem, de pl. irodában nem készül ki senki (kivéve a fárasztó klienseket vagy főnököt talán)
2017. jún. 2. 19:57
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
akkor tedd be egy üvegvitrinbe és te se nyúlj hozzá.
2017. jún. 2. 19:58
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

És mi van akkor, ha neki az a kényelmes, hogy dolgozni megy? Magamból tudok csak kiindulni, én imádom a munkám, örömmel kelek fel hétfő reggel, amikor indulni kell, és ráadásul az önbecsülésemhez, önértékelésemhez elmondhatatlanul nagy mértékben járul hozzá, hogy nem csak ülök a nappaliban egész nap valami szappanoperát nézve bután és üres fejjel, mindenféle inger vagy cél nélkül.

Esetleg az nem fordult meg a fejedben, hogy neki kényelmes a maga életét úgy alakítani, ahogyan azt szeretné?

Amúgy ne vedd rossz néven, értem én, hogy miről beszélsz és nagyon aranyos, kedves gondolat ez, de ha belegondolsz a másik oldalba, akkor kissé önzőnek és kisajátítónak hangzik.

2017. jún. 2. 19:58
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

ez nagyon beteges.

nem a tulajdonod!!!

úgy beszélsz róla, mint egy értéktárgyról, amit széfbe kell csukni, nehogy megrongálódjon.

ez nem szerelem, hanem valami beteges rajongás és birtoklásvágy.

nem szeretnék a barátnőd lenni!

2017. jún. 2. 20:00
 9/20 A kérdező kommentje:
De szerelem, csak látom tudom, hogy mennyire csodás!
2017. jún. 2. 20:03
 10/20 anonim ***** válasza:
86%

-)

Szanalmas vagy

2017. jún. 2. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!