Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha olyan gyönyörűnek és értékesnek tartom a barátnőmet, hogy azt sem akarom, hogy dolgozzon?
És mi van akkor, ha neki az a kényelmes, hogy dolgozni megy? Magamból tudok csak kiindulni, én imádom a munkám, örömmel kelek fel hétfő reggel, amikor indulni kell, és ráadásul az önbecsülésemhez, önértékelésemhez elmondhatatlanul nagy mértékben járul hozzá, hogy nem csak ülök a nappaliban egész nap valami szappanoperát nézve bután és üres fejjel, mindenféle inger vagy cél nélkül.
Esetleg az nem fordult meg a fejedben, hogy neki kényelmes a maga életét úgy alakítani, ahogyan azt szeretné?
Amúgy ne vedd rossz néven, értem én, hogy miről beszélsz és nagyon aranyos, kedves gondolat ez, de ha belegondolsz a másik oldalba, akkor kissé önzőnek és kisajátítónak hangzik.
ez nagyon beteges.
nem a tulajdonod!!!
úgy beszélsz róla, mint egy értéktárgyról, amit széfbe kell csukni, nehogy megrongálódjon.
ez nem szerelem, hanem valami beteges rajongás és birtoklásvágy.
nem szeretnék a barátnőd lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!