Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, értékesnek találjátok-e az a férfit, aki verseket és színdarabokat is ír?
Érdekesnek. De attól is függ milyen a színvonala.
A legtöbb verset író pasi szánalmat ébreszt a borzalmas verseivel, és szenvedhetek rajta hogy megmondjam és megbántsam vagy hagyjam hazugságban élni.
Konkretan nem erdekel. Nem ez hatarozza meg a kapcsolatot. Az en parom is ir verseket, de egyszer megmondtam neki, hogy nem szeretem a verseket, icy nem tudom megfeleloen ertekelni, ezert ne irjon nekem szolo koltemenyeket. Tudomasul vette es azota nem kerult elo a tema. En sem eroltetem ra a novellaimat vagy barmelyik masik hobbim kezzel foghato vegeredmenyet.
23N
Színvonalasnak számítanak.
Már középiskolás koromban országos pályázatokon voltam díjnyertes, két darabomat pedig bemutatták. :)
A mai világban a szellemi tevékenységek nem értékesek.
Úgyhogy ezzel nem fogsz csajozni.
Szifon, bmw, pénz, na ezekkel is több sikered lenne.
Akkor gratulálok.
De szerintem a kultúrát nem mindenki tudja értékelni.
Én magyar diplomával igen. De ettől még nem biztos hogy összeillenénk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!