Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik önmagukat nem tartják értékesnek, milyen alapon várják el, hogy mások értékesnek tartsák őket és esélyt adjanak nekik?
Az élet más területein evidens, hogy akkor kapsz esélyt, ha bebizonyítjuk, hogy alkalmasak vagyunk az adott feladatra. Például egy állásinterjúnál is csak az kap esélyt, aki meggyőzi a HR-est, hogy alkalmas, jobb, mint a többi jelölt. Ha azt írná valaki az önéletrajzába és motivációs levelébe, hogy ő semmire se jó, akkor be se hívnák.
A társkeresés is hasonló: van sok jelentkező, és azt fogják választani, aki hitelesen képes kommunikálni az értékeit.
És egy alkoholista, aki minden héten ájulásik issza magát és a bnőjének kell őt az ágyig elcipelnie, miben értékesebb, annál aki egyáltalán nem iszik?
Ő mit kommunikál másképp, mint én?
Én azért tartom magam értéktelennek, mert sok rokonom és sok régi osztàlytársam annak tartott amiért szerény, csendes voltam kislányként.
Olyan alapon várom el, hogy tudom, hogy az új ismerősök ezekről nem tudnak.L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!