Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem lehet, hogy a folyton a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet, hogy a folyton a nők magas igényeire panaszkodó, magukat átlagosnak, értékesnek tartó férfiak csak túlértékelik magukat?

Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 12:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%
Fingottam
2015. okt. 25. 12:49
 2/15 anonim ***** válasza:
17%
Nem lehet, hogy a magukat átlagosnak, értékesnek tartó nők csak túlértékelik magukat? ezért van annyi átlagos szingli srác?
2015. okt. 25. 12:53
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, hogy a pasik értékelik túl az átlagos lányokat/nőket, ezért el is hiszik magukról, hogy többek? Csak mert mindig a csajok a hibásak...:D
2015. okt. 25. 12:57
 4/15 anonim ***** válasza:
30%

Nem. Az vagy, aminek gondolod magad.

Ha bebeszéled magadnak, hogy egy senki vagy, akkor az emberek senkiként fognak rád tekinteni. Ha királynak, akkor királyként is fognak veled bánni. Próbáld ki.

2015. okt. 25. 13:07
 5/15 anonim ***** válasza:
11%
kösz a lepontozást..... feminácik
2015. okt. 25. 13:10
 6/15 anonim ***** válasza:
29%

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz igen! Ha valaki átlagosnak mondja magát az "túlértékeli magát"? Ejha.

A dolog inkább fordítva működik. Női szemmel az átagos ronda, a helyes átlagos, a kitűnő helyes. Kitűnő meg nincs is. A rondák meg valahol a galandféreg és csotkukac közé vannak besorolva.

2015. okt. 25. 13:13
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem azért átlag alattiak, mert átlagosnak vallják magukat. Csak ők látják saját magukat átlagosnak, de igazából átlag alatt vannak, nem külsőre, úgy összességében.
2015. okt. 25. 13:15
 8/15 anonim ***** válasza:
9%

Aki átlagosnak vallja magát, az nem épp leértékeli magát bizonyos szinten? Öööööö.... de?

Tipikus kamion méretű egóval megáldott női mentalitás: "átlagos? cöhh... csak egy önmagától elszállt nyomorék örök szűz." Természetesen ugyanezen személyek logikája mentén haladva egy nő sem átlagos, hanem mindegyik szép a maga módján, önmagukat is beleértve. Sőt... leginkább önmagukra értve.

2015. okt. 25. 13:27
 9/15 anonim ***** válasza:
21%
Nem hiszem, hogy túlértékelnék magukat. Szerintem alapvetően az a probléma, hogy egy átlagos 18-25 év közötti lánynak legalább 20 fiú udvarol egyszerre, a lánynak van miből válogatnia, megteheti. Mert mondjuk abból a 20ból van 4 helyes 6 átlagos és 10 ronda, és a lány mondjuk az egyik helyeset választja ,akkor nem csak az átlagosak, de még a helyesekből is 3 hoppon marad.
2015. okt. 25. 13:29
 10/15 anonim ***** válasza:
16%
Hát én biztos nem értékelem túl magam. Bár én nem tartom átlagosnak magam, mivel szerintem egy barom az, aki a külső megerősítéseket figyelmen kívül hagyja. A külső visszajelzések alapján viszont sikerült magam elég jól bekategóriázni: én egy hihetetlenül undorító és ocsmány férfi vagyok. Legalábbis a nőktől mindig ezt a visszajelzést kapom.
2015. okt. 25. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!