Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet, hogy a folyton a nők magas igényeire panaszkodó, magukat átlagosnak, értékesnek tartó férfiak csak túlértékelik magukat?
Az ilyenek pont hogy általában nagyon leértékelik magukat. Én pl. egy rakás kalap f*snak érzem magam, annak ellenére, hogy mindenkitől megkapom, hogy jól nézek ki, meg jó a kiállásom.
Aki "túlértékeli magát", tehát ténylegesen többnek érzi magát, mint amilyen, annak simán megy az ismerkedés, mert el se gondolkodik rajta 10 visszautasítás után se, hogy vele van a gond, a 11. meg összejön.
Külsőre nem hinném, küldött nekem már ilyen, magát átlagosnak tartó fiú képet, valóban átlagos volt, nem volt semmi baj a külsejével. Inkább belsőre értékelik magukat nem túl, nem is kicsit. A legtöbbjük megkeseredett, nőgyűlölő farok, akik minden bajukért a nőket hibáztatják, halálosan komolyan gondolják, hogy minden nőnek csak a 190+ magas, kigyúrt, gazdag Brad Pitt-hasonmások kellenek (nem tudom, ők barlangban élnek-e, vagy hol, de az utcán és a környezetemben én nem ezt látom, illetve a saját barátom se mondható se kigyúrtnak, se gazdagnak), és amikor mi nők le merjük írni nekik, hogy ez nem teljesen így van, akkor leírják a csodás kis üzeneteiket, amikben minket illetnek mindenféle trágár jelzővel. :D És nekünk ezeket a híres belső értékeket kellene szeretnünk. :D
A legtöbbjükre kb ez jellemző: [link]
Az nem lehet, hogy annyi szív
Hiába onta vért,
S keservben annyi hű kebel
Szakadt meg a honért.
Az nem lehet, hogy ész, erő
És oly szent akarat
Hiába sorvadozzanak
Egy átoksúly alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!