Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20 év feletti szűz pasik miért tartják értékesnek a szüzességüket?
Aki prostihoz megy, azért megy prostihoz mert a lányoknak tapasztalt alfahim kell, most komolyan, mit kezdenél, lenne türelmed egy olyan sráchoz aki olyan merev mint egy fa, mellesleg nincs semmi tapasztalata ? én úgy tudom hogy a lányok ha megtudják azon nyomban túl tesznek rajta. Azért megy prostihoz mert az legalább nem finnyáskodik, nem húzza hogy áá most nemjó. nem. az közvetlen, meglátja a pénzt már ugrik is, az meg nem érdekli h milyen.
ez az egész nő meg szex dolog olyan mint a munka világa. Pálya kezdő vagy, de elvárt az állásoknál hogy tapasztalat 3-5 év. ergó igy soha nem szerez tapasztalatot az ember.
Kaptam nemrég üzenetet, azzal a szöveggel, hogy mi van, ha a prosti se fogadja a szűz pasikat.
Ez már tényleg a teljes önbizalomhiány jele, nem nagyon tudok mit mondani rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!