Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20 év feletti szűz pasik miért tartják értékesnek a szüzességüket?
Egyszerű 30-as: te a férfitól várod, hogy elélvezz, de te nő vagy, nem úgy működsz, mint mi.
Nálatok nem járja, hogy fadarabként várod a "jót" és ha nem jön, akkor a férfiak a bénák, mind ahányan vannak...
Nálatok ez általában fejben dől el és a fejetekben nem tudunk benyúlni.
Ha nem vagy hajlandó elengedni magad, fejben ott lenni, ha te szívesebben vagy passzív, lusta és tudatlan, akkor nem irigylem egyetlen partneredet sem.
Ha viszont te is akarod, kooperálsz, jelzel, mozgatsz, akarod, mutatod, akkor már működhet.
Sajnálom, de nektek ez többnyire így megy. Munkát kell bele feccölnötök.
Persze vannak szerencsések, akiknek nem(őket érdemes levadászni, az biztos), de nincsenek sokan, legalábbis szerintem.
inkább szüzen halok meg, minthogy prostihoz menjek. Nem tartom értéknek, de gusztustalannak tartom, ha egy olyan nővel fekszem le, amihez semmi más érzés nem vonz.. és még fizetnem kell kell érte.
engem egyáltalán nem zavar, hogy a 3xbe is szüzen lépek. Életem nem a szex körül forog.
27F
"volt csajom, aki menetenként 20-30-szor is"
Mondjuk te se nagyon figyelhetsz a nőidre, ha ezt elhiszed.
34-es
He-he.
Tudod mit? Mikor először produkálta, meg voltam sértődve, hogy minek néz engem, fölösleges megjátszania magát.
Aztán ahogy percen belül produkált még kettőt, a puncija csinálta az ismert "hápogó" mozgást és jött a squirt, úgy döntöttem, hogy inkább kivárom a végét.
Addig én se hittem benne, hogy ez létezik, de igazából nem voltam oda érte.
Egyrész nem szeretem, ha a nő jobban élvezi nálam. Valahogy nem tűnik természetesnek(és panaszkodott is rá, hogy a férfiak szokták dobni őt, mert elveszi tőlük a jól ismert "meg akarlak csinálni"élményt). Pár hét alatt rájöttem, hogy hogyan is érthették ezt...
A másik ok, hogy az ágyam matracát ki kellett dobni végül a lány folyadékeresztő képessége miatt.
Ezt a problémát nem tudom, hogy mások hogy kezelték vele vagy az ilyen nőkkel.
Mindegy, tapasztalatnak jó volt.
31# te nem érted a lényeget. A prostituált egy szolgáltatást nyújt neked. Neki az a lényeg, hogy te minél jobban kielégülj, mert ebből él. Neki az egészben kizárólag a pénz a motivátor. Nem az élvezet, meg a te farkad. Az "élvezése" is azért van, hogy neked tetszen a műsor, és nincs benne semmi valódi, max. csak 1000 alkalomból egyszer. Szóval az egészből, ő csak annyit "élvez", amikor fizetnek neki. Nem undorodik tőled, nem tart visszataszítónak, de neki ez az egész egy semleges szolgáltatás, aminél a legfontosabb, hogy TE élvezd, ő pedig megkapja a fizetségét. Kb. minth bérelnél egy serpát, hogy megmászd vele a legszebb hegyet és fel lennél háborodva, hogy nehogy már te fizessél neki azért, hogy ő felcipelje a szarjaidat, miért nem elég neki az "élmény" hogy megmászhatja veled. Holott, te élvezed, hogy micsoda kihívás, milyen lélegzetellálító táj, micsoda teljesítmény blablabla, az meg viszi a cuccaidat, te vagy már a 27. akivel megmássza és azért mássza meg, mert pénzt adsz neki érte, de semmi olyasmit nem érez mint te, mert ez neki csak munka és kész, amíg te elvagy ájulva attól, hogy a felhők fölött jársz, ő azon gondolkodik, hogy mit vesz a család a dollárjaidból, amit ez a sok barom nyugati hord ide, azért, hogy megmásszák a hegyet és emberfeletti élményt kapjanak és selfizzenek a csúcson.
Ha még mindig nem érted, akkor lehet, hogy ő pl. akkor tudna elélvezni, ha mint egy darab fa feküdne, szétterpesztett lábakkal és úgy kefélnéd naggggyon lassan és óvatosan és az élvezése kívülről annyi lenne, hogy kicsit sóhajtozik, de semmi más extra. Ezzel szemben neked egy jó kis műsort fog lejátszani nyögdécselős, hangoskodós "élvezéssel" hogy elégedett legyél, ha neked az tetszik, akkor ő gyors töfködésre mímeli az élvezést stb. Semmi nem arról szól, hogy neki is jó legyen, és nem is az, max. csak semmilyen, te vagy a főnök, ő meg meggyőzően és kedvesen aládszínészkedik, a pénzéért, te pedig elégedetten távozhatsz, hogy nem csak kielégültél, de mekkora macsó vagy, hogy még a nőt is jól elintézted. Aha.
Na mert aztán te marhára tudod hogy én mennyire voltam ott fejben... Volt akivel hónapokig jártam, de még kézzel sem tudott kielégíteni. Ez nem egyenlő azzal hogy én csak ott feküdtem, mint egy darab fa. Próbáltam mondogatni neki, hogyan jóérzés amit csinál. Tudod mi volt a válasza? Az, hogy ne beszéljek, mert nem tud magára koncentrálni. Ennyit erről.
A prostizás meg teljességgel igénytelenség. Undorító dolog. Egy pasi saját magát alázza meg vele. Annál tényleg nincs lejjebb.
38-as
Ugye tudod, hogy nagyon nem egy normális ember válasza ez: "Az, hogy ne beszéljek, mert nem tud magára koncentrálni. Ennyit erről. "?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!