Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, ha olyan gyönyörűnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha olyan gyönyörűnek és értékesnek tartom a barátnőmet, hogy azt sem akarom, hogy dolgozzon?

Figyelt kérdés
Sikerült megkapnom egy hihetetlenül gyönyörű, okos és kedves lányt. Eddig nála alacsonyabb "szintű" nőkkel volt csak dolgom. Annyira nagy rajongója vagyok, hogy rosszul vagyok, mikor dolgozni megy! Nem azért, mert féltékeny vagyok, de annyira nagyszerű és tökéletes, hogy azt szeretném, hogy kényelemben legyen. Nagyon gáz vagyok?
2017. jún. 2. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy ilyen barátom, aki teljesen átment papucsba, istenített...nem véletlenül csak volt barát, egyszerűen idegesített, hogy "alacsonyabb rendűnek" hiszi magát nálam, így hogy kezeljem partnerként? Hogy nézzek fel rá emberileg? Hol az önbizalom?

Szerintem vegyél vissza kicsit, mert ez beteges.

2017. jún. 2. 20:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

nem öreg, ez durva birtoklási vágy, nem érett szerelem.

mert egy egészséges személyiségű, lelkileg érett pasi soha nem mondana ilyen blődségeket, mint te.

amúgy nyilván nem olyan csodálatos és messze nem olyan hibátlan, mint amilyennek feltételezed, ez egy kognitív torzítás, és nem tennék e közé sem meg a szerelem közé egyenlőségjelet.

egy normális párkapcsolatban az ember tisztában van a partnere gyenge pontjaival, és a szerelem éppen abban áll, hogy ezeket a gyengeségeit, gyarlóságait elfogadja, tolerálja a másikban.

te viszont úgy beszélsz róla, mint egy bálványról, amiben én a meghittség és a másik ismeretének nyomát sem látom.

csodálod, mint a pogányok anno az aranyborjút!

2017. jún. 2. 20:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Hiba? Csodálatos alakja van, gyönyörű arca, tökéletes hosszú haja és mindig kifogástalan az öltözködése.. bocs ha ezeket nem látom hibának :D
2017. jún. 2. 21:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a külseje. Azért rajongasz érte, mert balzsamot ken a hajára?
2017. jún. 2. 21:26
 15/20 anonim ***** válasza:
aNe engedd el dolgozni! Maradjon otthon egyedül, és várja a dublőreidet, az a dolga!
2017. jún. 2. 21:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Főzni se hagyd, nehogy hagyma szagú legyen a csodás haja :)
2017. jún. 2. 22:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"sikerült megkapnom"

Édesjóistenem, mint egy óvodás, aki már hetek óta hisztizik valami hülye játékért és most végre megkapta.

Szerintem te hamarosan le leszel építve.

2017. jún. 2. 22:17
 18/20 A kérdező kommentje:
Főzésben is nagyon jó, tegnap is tonhalsteaket csinált nekem
2017. jún. 2. 22:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Az ügyes, ha tonhalból tudott steak-et csinálni! Csirkecombból is tud bélszínt csinálni, vagy farhátból szűzérméket? :D
2017. jún. 3. 08:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Te csak a külsejébe vagy belezúgva...
2017. jún. 3. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!