Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, ha ezt elfogadhatatlannak tartom?
És miért tartod elfogadhatatlannak, hogy valaki megnézett? Még ha a pasi bámult volna rád csorgó nyállal megérteném a csalódottságodat, de engedd el ezt a dolgot. Ha a pasik között meg a "hűséget fogadtam, nem vakságot" akkor a nőkre ez nem vonatkozik?
Azon kívül ritkán látok olyat, hogy nők csorgó nyállal bámulnának pasikat, fordítva szokott lenni inkább. Ha annyira jó pasi vagy, akkor nem ez volt az első és nem lenne ilyen egyedülálló jelenség. Szóval szerintem kamu, de ha nem, akkor annyi a válaszom: kit érdekel, minek tartod? Lépj túl rajta.
De fáj a válaszolók többségének ha valaki jól néz ki es ezt tudja is magáról 😂
Szánalmasak vagytok.
Kérdező:
Engem is zavarni szokott ha valaki úgy néz meg hogy ott a párja mellette. Egy emberben legyen annyi tisztelet a párja iránt hogy nem akkor bámulja meg a másik pasit/csajt amikor ott van mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!