Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Velem van a baj, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha ezt elfogadhatatlannak tartom?

Figyelt kérdés
Sétáltam az utcán, és jött velem szemben egy pár kézen fogva. A nő, ahogy fogta a csávója kezét, úgy bámult engem csorgó nyállal, de még utánam is nézett, mikor már messzebb voltak. Belegondolva, mi lenne, ha az én barátnőm csinálná ezt, inkább leköpném az ilyen nőt, mint megdugnám.
2018. jún. 28. 21:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
52%

Csorgó nyállal? Ilyet legfeljebb sérülteket gondozó intézményekben látni.

Biztos azt nézte, milyen gáz vagy.

2018. jún. 28. 21:29
 2/27 A kérdező kommentje:

Tudtam ez lesz, kár volt feltenni ide ezt a kérdést.

2018. jún. 28. 21:30
 3/27 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is kár. Kicsit öntelt vagy, nem? Én akkor szoktam így megnézni egy pasit, ha úgy néz ki, mint egy idióta, vagy ismerős az arca, de nem tudom, hogy honnan.
2018. jún. 28. 21:42
 4/27 anonim ***** válasza:
63%

Nem veled van a baj.

Nőként engem is bámult már meg pai úgy, hoy közben fogta a barátnője kezét és jött a párommal szemben. Kabátban voltam, szóval még csak nem is hiányos öltözet miatt.

Sőt, volt, hogy ezt a jelenséget nem is én, hanem konkrétan a párom vette észre, szóval nem is annyira geyedüláló. Nekem sepciel szánalmas az ilyen kicsit, nem csak neked gáz.

2018. jún. 28. 21:43
 5/27 A kérdező kommentje:
Miért lennék öntelt? Leírtam, mi történt, ennyi.
2018. jún. 28. 21:45
 6/27 anonim ***** válasza:
67%
Mert azt képzeled, azért nézett, mert olyan jó pasi vagy.
2018. jún. 28. 21:47
 7/27 anonim ***** válasza:
64%
még hányszor mondjam el itt, hogy a gyakoriról nincsenek kínzárva sem a szépek sem az okosak sem a gazdagok?
2018. jún. 28. 21:54
 8/27 anonim ***** válasza:
72%
érdekes lenne tudni, hogy honnan veszik a válaszolók, hogy a kérdező milyen pasi...
 9/27 anonim ***** válasza:
59%
*kizárva
 10/27 anonim ***** válasza:
21%

Kit érdekel, hogy milyen pasi? (Amúgy nekem nagyon ellenszenves.)

A kérdés inkább az, hogy ő honnan veszi, hogy azért nézték meg, mert annyira jól néz ki? Szerintem inkább csak rettenetesen öntelt, pökhendi stílusa lehet, és ezen döbbennek inkább le a nők.

2018. jún. 28. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!