Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan viselkednétek egy kolléganőtökkel, aki belétek van habarodva már évek óta?
12-es
Na ez az, amit én sem értek, mint ha csak az én esetemről írnál.. :D Én egy jó ideje már tartom tőle a 2 lépés távolságot, főleg 1-2 olyan szitu után, ami után szerintem levette, hogy bejön nekem. Szóval szerintem tudja ő jól, hogy tetszik nekem. De mégis amióta visszavettem, mikor találkozunk még jobban rákapcsolt és jön meg barátkozik, vagy játékosan poénból flörtölget azóta- persze ezt is úgy, hogy még a poénkodás kategóriába beleférjen-. Ha tudja mi van, akkor miért, kérdem én?.. Egyszer mintha úgy látnám, hogy én sem vagyok nála közömbös, máskor meg totál az jön le, hogy csak haverkodik.
És ez a dühítő, hogy nem tudom eldönteni, mi van a fejében, mert általában ezt tudni szoktam, kivel hányadán állok. Én azt fogadtam meg most a legutóbbi után, hogy nem is kattogok rajta innentől mi van nála, maximum ha egyértelművé teszi, mit is szeretne (és én sem fogok neki olyen jeleket adni). Én is max egy random haverként fogom kezelni, ha már muszáj találkozni, és így is könyvelem el gondolatban. A legutóbbi kétértelmű viselkedését így sem értem, de tartom magam ehhez az állásponthoz, ez a legjobb, amit ilyenkor tenni lehet...
Nem derült ki mi, de gondolom megvan az okod rá, amiért úgy gondolod, hogy nem tudnád vele egy kapcsoaltan jól érezni magad.. Azért érdekes ez, mert azt írod, vonzó is a lány, és ráadásul emberileg is kedveled, barátkoztok.. No de mindegy.
A tekintetkerülés a másik véglet, de azért a "mélyen a szemébe nézéseket", pláne ha ez alatt a hosszú másodpercekig a szemébe nézéseket érted, eléggé OLYAN jelzések.. Ezzel viszont ne szivasd, ha lehet..
Minden esetre jó, hoy leírtad, legalább látom, hogy az én esetemben sem én vagyok a hüyle, hanem vélhetően a másik is csak szórakozik és imponál neki, hogy látja rajtam, hogy bejön. Bár nálunk meg ő érintget meg ölelget engem és nem fordítva, szóval rád tesz 1-2 lapáttal még bőven a srác..
# 25 kommentedre reagálva:
Attól függ. Beszélgetés közben én is mindig a másik szemébe nézek (akár én, akár ő bezsél). Ez normális. Onanntól fogva félreérthető, hogy a mondat befejezése után még mindig kitart a nézés akár 1-2 mp-el is, mint ami normális lenne. Ezt is érzi az ember, fogadja és veszi is ösztönösen a jeleket.
Amikor észreveszed és ezért te is hosszan nézed: hát ez félreérthetőbb lehet annak, aki érzelmileg benne van, igen.. :D Pláne akkor, ha mosolyogsz is akár kicsit is közben. (?) Nekem is volt olyan, hogy rajta felejtettem a tekintetem, aztán egyszer csak észrevettem, hogy ő is néz, de ilyen érdekesen, amolyan "észrevettem, hogy nézel" nézéssel és zárt mosollyal nézett végig, egyenesen a szemembe. Innen tudtam, hogy észrevette már rajtam, mi van.
Mosoly nélkül már kevésbé félreérthető, ösztönösen nézzük/észrevesszük ha néznek.
Szóval a fenitek alapján 2 kérdés: hogy beszéd befejeztével tovább trat-e a nézésed akár 1-2 mp-le is? A másik meg, hogy amikor észreveszed, hogy néz, te hogyan nézel rá? (Tényleg érdekelne, a testbeszéd egyfajta hobbim, szóval emgköszönöm, ha válaszolsz)
A hosszú és mély nézés mindig a vonzalom egyik legbiztosabb jelzője.
A másik dolgora meg csak véleméynt tudok írni: így is szerencséd van, nekem ennél is kevesebb részem volt lángolásban. :) Szóval ha neked ez a belső szükségleted és/vagy vágyad, akkor legyen! Ez fűszerezi meg az egészet, ha ez hiányzik, akkor valóban nem teljesen ugyanolyan. Enélkü kapcsoaltba nem mennék bele vele, mert ez mindig hiányozna. De legalábbis később igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!