Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy viselkednétek azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkednétek azzal a nővel, aki teljesen belétek habarodna?

Figyelt kérdés
Kerülnètek,kicsùfolòdnàtok,vagy csak jòlesne,vagy zavarna?
2017. júl. 19. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Mi felnőttek mindig csúfolódunk, mint óvodában, ez törvényszerűség. Lol, hogy lehet ilyet kérdezni.

Persze hogy jólesik ha egy nő megveszik az emberért. Nyilván ha kölcsönös akkor nincsen gond, ha zaklatásba megy át vagy már sok a "habarodás" és a beszéljük meg hogy ez így túlzás nem vezet semmire akkor természetesen tud zavaró lenni.

2017. júl. 19. 18:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, ahogy egyébként viselkednék vele. A saját szimpátiám/vonzalmam vagy annak hiánya alapján viselkedem valakivel, nem az alapján, hogy ő mit érez.
2017. júl. 19. 18:53
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Egy nő sose mutassa ki ha egy pasiba teljesen bele van habarodva, mert ha addig ez a pasi részéről is így volt, onnantól kezdve már kicsit veszít a hódítási kedvéből és kevésbé lesz oda Érte.
2017. júl. 19. 18:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha nagyon nyomulna (és nem az esetem), akkor egyszer megmondanám neki, hogy nagyon kedvelem mint ismerőst, barátot, de kérem, hogy ne nyomuljon, mert én nem érzek szerelmet feléje. Igazán nem akarom megbántani, és nem fogom ezután sem kinevetni; sőt mint felebarátra segítségkérés esetén ezután is számíthat, de többet szerelmi nem szeretnék köztünk.

A másik eset pedig (hogy az esetem) pedig sajnos úgy sem fordulna elő, mert az ilyenek meg kis csendes aranyos zárkózottak, akik elfutnak/menekülnek az ember elől...

pedig bár fordítva lenne!! XD

2017. júl. 19. 18:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Itt ugye a viszonzatlan vonzalomról beszélünk...

Nem hiszem,hogy ezt észreveszik nálam, mert abszolút nem mutatom ki, pedig szörnyen tetszik valaki most is. Hát nem is tudom, ha kiderülne az igazság,hogy mennyire odáig vagyok ő érte, még jobban kerülném és szégyenben lennék amiatt,hogy ő semmit nem érez irántam,attól tartanék,hogy ezek után már csak a puszta jelenlétemmel is zavarnám őt. Így ikább titokban tartom és egy jó darabig még biztosan szenvedni fogok legbelül.

2017. júl. 19. 19:36
 6/15 anonim ***** válasza:
5-ös: nálam hasonló a helyzet,mondjuk engem feldob a puszta jelenléte is,és nem szenvedek.Csak jól érzem magam,ha látom.Amúgy meg titkolózom.Sajnos nem boríthatom a bilit.Mondjuk ő ezt a rajongást nem hiszem,hogy teherként éli meg,ha sejti,márpedig tuti érzi.Mintha neki is tetszene a szitu.
2017. júl. 19. 20:09
 7/15 anonim ***** válasza:
43%

#5-6 mind2-nek

"márpedig tuti érzi"

Ezt mire alapozod?

Ha egy lány ismerősöm furcsán viselkedik (néha kedves, néha levegőnek néz; és egyébként nem is értem néha a viselkedését...), akkor most nekem okvetlen arra kéne gondoljak, hogy ő szerelmes belém? Nekem pont az jön le, hogy néha biztos azért kimért, mert kvázi "nem akar bíztatni", nem tetszem neki.

Már bocsánat, de arra esetleg nem gondoltál, mi van, ha ő azért nem lép, mert te összezavarod az ilyen viselkedéssel?

2017. júl. 19. 21:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es

Ha figyelmesen elolvasod az 5 és 6-ost, 6-osba pl valószínűleg ott a válasz is: "titkolózom,mert nem boríthatom a bibit."

Magyaryul nem alkalmas a körülmény rá, vagy neki vagy a kiszemeltnek párja van etc.

Azt meg ne gondolja senki, hogy ezt annyira jól tudja titkolni valaki, ha tényleg annyira nagyon tetszik az a másik.. Maximum ha tényleg odafigyelsz rá, de még a nézésedre, testbeszédedre is, hogy hideg legyél direkt.

Pl én is próbálom titkolni, de nem tudom, hogy 1-2 összenézésből a másiknak nem esik-ele, hogy voltaképpen tetszik nekem. Szerintem minimum érzi...

Ráadásul annyira megfogott, hogy zavarba is jöttem 1-2x, és hülyeséget beszéltem az elején, vagy pont hogy kevesebbet beszéltem vele. Egyébként a fiók is ugyanezt csinálják.

Nehezen lehet ezt titkolni higgyétek el. :D Ha valaki figyel és nem szociálisan analfabéta. Minimum erősen sejted, hogy a másiknak tetszel, csak nincs kimondva.

26N

2017. júl. 19. 22:42
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Ha tetszik, akkor kihasználnám, ha ezt nem.lehet, akkor ignorálnám, pont úgy, mintha nem tetszene. Ha zaklatna, akkor rendőrség.
2017. júl. 20. 17:09
 10/15 anonim ***** válasza:
6%
Nagyon idegessé tenne. Kerülném, és leépíteném, vagy megaláznám.
2017. júl. 21. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!