Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy viselkednétek azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkednétek azzal a nővel, aki teljesen belétek habarodna?

Figyelt kérdés
Kerülnètek,kicsùfolòdnàtok,vagy csak jòlesne,vagy zavarna?
2017. júl. 19. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

10. utolsó:

Ha nem mutatja ki a nő akkor miért leszel ideges tőle...

A kerülés az oké és a leszerelés is (finoman...). De a megalázás? Normális vagy? Egy érző emberről beszélünk. Én soha senkit nem tudnék megalázni, még olyat se aki ellenem tesz/tenne valamit... :(

2017. júl. 21. 09:14
 12/15 anonim ***** válasza:
15%

#11, az a helyzet, hogy már volt éppen elég negatív tapasztalatom a párkapcsolati piacon, és egész egyszerűen úgy lennék vele, mint a nyuszika a medve fűnyírójával.

A másik meg, hogy nekem az egész Földgolyóról egyetlen egy lány az, akivel el tudnék képzelni együttélést és házasságot meg családalapítást, és az nagy valószínűséggel nem az a lány lenne. Tehát nem veszítenék semmit azzal, ha tapintatlanul viselkednék.

2017. júl. 21. 19:02
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

10-es

Elég érdekes a reakciód, és valahogy a válasz sem ok rá.

Én pl sohasem voltam bunkó egy pasival sem, akinek tetszettem vagy "belém habarodott", akkor sem ha kis "szerencsétlen" volt. Sőt, bátorítottam, amiért idejött, hogy amúgy ez tök jó, hogy meglépte, és így tovább..

Miért kéne vele bunkón viselkedni?

Ráadásul a legtöbb embernek imponál, ha valakinek bejön. De ilyet, hogy megaláznád??

Miért, mert tetszel neki, vagy beléd esett?

Magyarul valakinek pozitív érzelmi vannak irántad, és benned ez negatív érzéseket kelt?

Ha nem mániákus pszichopata aki üldöz, akkor mit zavar egyébként?

Én - ha nem akarok ismerkedni- csak simán nyugtázom, hogy oké, ha valamennyire szimpatikus, még jól is esik, ennyi. Nekem is van párom, akivel együtt élek, de direkt bunkó sosem vagyok. (Kivétel persze, ha tényleg nem ért a másik, és/vagy azt hiszi hogy ő itt az atyaúristen és a nő csak haszonállat. Szóval ha van rá okom)

N

2017. júl. 21. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:
21%
Az a helyzet, #13, hogy ez az egész ügy jóval komolyabb annál, semmint ezt pár mondatban fel tudnám vázolni. Neeeem vagyok se mániákus, se pszichopata, ha erre gondolsz, egyszerűen csak nekem azon az 1 emberen kívül nem kellene senki. Az elmúlt évek rengeteg negatív tapasztalata - kicsit későn ugyan - de ráébresztett, hogy a párkapcsolatosdi egy nagyon deficites, értelmetlen dolog, amiből csak vesztesként lehet kikerülni. Kb. mintha széllel szemben pisálnék. Előre tudnám, mivel végződne a dolog, úgyhogy az ilyen lányban a legkevésbé se tudnék bízni, nem hinnék neki és ellenségként kezelném. De ez csak az én személyes meglátásom.
2017. júl. 21. 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:

én kerülném jó messzire, nőben nagyon rossz ötlet megbízni

a vége úgyis az lenne, hogy szétmegy a kapcsolat, és megutáljuk egymást

kösz, ezt én inkább megspórolom, nekem lesz egy boldog, nyugis életem, ő meg tegye tönkre más férfi idegeit

a párkapcsolat tényleg egy értelmetlen,sőt, kártékony dolog, veszteségen kívül semmit nem termel

2019. szept. 19. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!