Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret engem?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval 2 hónapja. De viszont csak hetente 1szer találkozgatunk. Facen beszélünk minden nap és megadta a jelszavát szóval látom hogy nem irogat más nőkkel meg ilyenek.. Meg az van hogy eleve nem egy városban lakunk, és ő dolgozni is jár vidékre szóval minden nap korán megy el és későn ér haza. Amikor talizunk mindig jófej, mindig vesz nekem dolgokat a boltba és nem fogad el tőlem pénzt ,vagy hogy én fizessek. Azon kívül szokott félteni pl. átmegyünk az úttesten akkor gyorsan elkapja a kezemet hogy várjál.. meg vannak helyzetek amikor látom hogy félt. Szokta mondani is hogy szeret meg imád. De viszont én valamiért nem tudom elhinni egy fiúnak se hogy szeret engem, ezért bizonytalan vagyok. Meg multkor is volt hogy valamiről beszéltünk és mondta hogy mostanába egész nap én mászkálok a fejébe, egész nap rám gondol, meg hogy nincs még egy lány akinek ennyit könyörögne mint nekem. És ezeket úgy mondta hogy közben velem szembe leült és fogta a kezemet és láttam a szemébe hogy küzd. Mert én sose mondom neki hogy szeretem, meg mindig félrehúzodok.. de nem azért mert nem érzek iránta semmit, hanem mert nem merek bízni. Szóval az lenne igazából a kérdésem ,hogy szerintetek tényleg szerethet? Attól függetlenül hogy heti egyszer találkozunk. Köszi a válaszokat előre is :)2018. jún. 19. 15:14
1/6 iamaveryniceguy válasza:
"Azon kívül szokott félteni pl. átmegyünk az úttesten akkor gyorsan elkapja a kezemet hogy várjál.. "
:D :D :D köszönöm, ezzel vidámmá tetted ezt az órámat
2/6 anonim válasza:
ezzel fogod elveszíteni.. ha neked nem elég bizonyíték mind az amit leírtál, akkor nem való neked kapcsolat.. előszőr magadat hozd rendbe önbizalom terén
3/6 A kérdező kommentje:
De nem szeretném elveszíteni, mert megszerettem. Hogyan mutassam ki felé hogy szeretem? Hogy lássa rajta hogy oda vagyok érte
2018. jún. 19. 15:26
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt egy fiú, aki úgy vitt át a zebrán kézen fogva, hogy mielőtt leléptünk az útra, azt mondta: balra néz, jobbra néz, mehet...Mielőtt mondjuk egy bevásárlóközpontból kimentünk a hidegre, felhúzta a kabátomon a cipzárt és megigazította a sapimat.
Szerintem ezek miatt bírom elviselni a hülyeségeit már 10 éve. Ma már ő a férjem. Már semmi nincs meg ezekből, de ha meg lenne, ha maradt volna ilyen kicsit apáskodó, védelmező, örökké szerelmes lettem volna belé. De 10 évet így is kibírtunk egymás mellett, szóval azt hiszem, igen, jelentett valamit:)
5/6 anonim válasza:
Hogyan mutassam ki felé hogy szeretem? Rég rossz ha ezt itt külsősőktől kell megkérdezni és nem jön belülről. Nem való még neked a párkapcsolat. Hányévesek vagytok?
6/6 A kérdező kommentje:
Én 18 , ő 23
2018. jún. 19. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!