Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres ha még mindig engem szeret?
A volt barátom szakított velem a múlt nyáron, mert kijöttem tanulni külföldre egy időre és azt mondta nem bírná a távkapcsolatot, de azt mondta szeret. Nemrég biztos információt kaptam arról, hogy még mindig szeret és szarul van. Nem értem, hogy akkor miért nem keres meg???
21/L
Az előző hozzászóló nagyon buta, rá ne hallgass...
Mert van egója, önérzete..stb.
Keresd meg te ;)
Egyébként zárójelben kérdezem meg, 21 évesen miért baj, ha valakinek a tanulás fontosabb mint a kapcsolat...egyébként ez majdnem olyan kérdés kit szeretsz jobban apát vagy anyát? Miért kell egy nőnek még ma is ez vagy az közül választania?
Kedves első hozzászóló... nem a tanulást választotta hanem azt IS! A pasi szakított (ugyancsak egóból)...
Most a tanulás volt fontosabb. Később a munka lesz.
Nem kell választani, de a srácnak sem kell várnia egy random dologra. Jól tette, hogy szakított.
Az ilyen dolgok mutatják meg, hogy mennyire komoly egy kapcsolat. 21 évesen nem kell full komolynak lennie, de akkor ne legyen sírás szakítás után ilyen esetben.
Az pedig külön szánalmas, hogy előhúztad a nőnek választania kell kártyát. Itt semmi köze semmihez annak, hogy ki a nő és ki a férdi. Fordított esetben is ugyanez lenne.
Te atomfeminista szánalomgombóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!