Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem keres ha még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres ha még mindig engem szeret?

Figyelt kérdés

A volt barátom szakított velem a múlt nyáron, mert kijöttem tanulni külföldre egy időre és azt mondta nem bírná a távkapcsolatot, de azt mondta szeret. Nemrég biztos információt kaptam arról, hogy még mindig szeret és szarul van. Nem értem, hogy akkor miért nem keres meg???

21/L

2018. ápr. 26. 14:49
 1/5 iamaveryniceguy ***** válasza:
34%
A tanulást választottad helyette. Én sem keresnélek, hiába szeretlek, mert ez azt mutatta (szerintem), hogy annyira neked mégsem fontos a kapcsolat.
2018. ápr. 26. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Az előző hozzászóló nagyon buta, rá ne hallgass...

Mert van egója, önérzete..stb.

Keresd meg te ;)

2018. ápr. 26. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
21%

Egyébként zárójelben kérdezem meg, 21 évesen miért baj, ha valakinek a tanulás fontosabb mint a kapcsolat...egyébként ez majdnem olyan kérdés kit szeretsz jobban apát vagy anyát? Miért kell egy nőnek még ma is ez vagy az közül választania?

Kedves első hozzászóló... nem a tanulást választotta hanem azt IS! A pasi szakított (ugyancsak egóból)...

2018. ápr. 26. 15:12
 4/5 iamaveryniceguy ***** válasza:

Most a tanulás volt fontosabb. Később a munka lesz.

Nem kell választani, de a srácnak sem kell várnia egy random dologra. Jól tette, hogy szakított.

Az ilyen dolgok mutatják meg, hogy mennyire komoly egy kapcsolat. 21 évesen nem kell full komolynak lennie, de akkor ne legyen sírás szakítás után ilyen esetben.

Az pedig külön szánalmas, hogy előhúztad a nőnek választania kell kártyát. Itt semmi köze semmihez annak, hogy ki a nő és ki a férdi. Fordított esetben is ugyanez lenne.

Te atomfeminista szánalomgombóc.

2018. ápr. 26. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, de pont azért nem keres meg, mert szeret. Ha nem lehettek együtt, akkor csak szenvedés neki a társaságod. Jobban mondva nem is a te társaságod, hanem amit az kivált belőle. Tudom, milyen ez...
2018. ápr. 26. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!