Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Küdjek érte, ha nem engem szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küdjek érte, ha nem engem szeret?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 21 éves férfi vagyok. A barátnőmmel egy éve vagyunk együtt. Nagy szerelemmel indult a kapcsolat, azonban pár hete érezhetően elkezdett eltávolodni tőlem. Ma bevallotta, hogy úgy érzi, szerelmes lett az egyik egyetemi tanárnőjébe. Azt mondta, hogy ez az oka annak, hogy elhidegült tőlem, mert csak arra a nőre tud gondolni. Mit tehetnék? Nem szeretnék szakítani, ő sem szeretne, de ez így természetesen nem maradhat. Én rontottam el valamit a kapcsolatban? Látens leszbikus lenne? Van értelme vele maradnom? Mi van, ha esetleg évek múlva hagy el egy nőért...? Nem tudom, mit tehetnék. Köszönöm a tanácsokat!

2017. okt. 30. 18:40
 1/8 A kérdező kommentje:
*küzdjek érte, bocsánat a hibáért!
2017. okt. 30. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Ezt már kiirtad egyszer pár hónapja,de sem voltál vele népszerű. Ha egyszer nem szeret csak a papucsok küzdenek. Hagyd békén, hadd élvezze ki hogy megszabadult tőled, drukkolok neki, hogy összejöjjön a tanárnőjével és sok boldogsagot kívánok nekik.

20/L

2017. okt. 30. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Volt már nővel? Lehet csak kalandvágyó. Ha már teljesen biztos benne, hogy nem szeret, akkor talán nem érdemes küzdeni, de ahogy mondod, nem akar szakítani, szóval mégiscsak jelentesz neki valamit. A tanárnő elérhető számára, mármint lehet ebből valami? Lehet plátói szerelem marad, ami nem túl kielégítő dolog.
2017. okt. 30. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
5%

Végre felismerte,hogy mi a jó:D Szerintem már rég viszonya van a tanárnővel, te meg jó vagy álcának a család meg a barátok elött, míg elég bátorsága lesz hogy felvállalja magát:D Ezt nagyon jól csinálod még küzdessz is, gratulálok, hogy segíted a szerelmeseket:D Aztán ha papíron is kidobott mehetsz sírni a felnőtt párkapcsolatokaba a kollegáidhoz, nem tartunk rád igenyt a továbbiakban ebben a kategóriában.

23/L

2017. okt. 30. 18:56
 5/8 anonim válasza:
94%

Valamiről lemaradtam?:D Miért támadjátok be rögtön szerencsétlent? Világosítsatok fel!:D

Egyébként biszex is lehet. A többi ugyanúgy megy, mint más kapcsolatokban, ha az egyik félrekacsingat.

Üljetek le és beszéljétek ezt meg. Nincs értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol az egyik fél egyértelműen egy harmadik személyhez vonzódik.

2017. okt. 30. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Hagyjad. Persze hogy nem akar szakitani, mert biztos pont vagy neki. Csak én azt nem értem, hogy tudsz vele maradni úgy, hogy közben ő más után vágyakozik és téged már egyértelműen nem szeret. Ha meg is mondta az meg már még komolyabb a részéről. Ha úgy kell lennie, majd visszamegy hozzád valamikor, de szerintem engedjétek el egymást. N28
2017. okt. 30. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Visszatudod még őt hoditani nem lehetetlen de ha csak te erölködsz ő nem akkor hagyd szard le.
2017. okt. 30. 22:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Keress mar mast. Nem latod hogy kihasznal? Ennyire elvakit a szerelem? Vagy tulsagosan megszoktad?

Lepj.

Hogy lehet olyannal lenni aki kimondta hogy szerelmes masba?

Alairom rossz erzes, en is voltam ilyenbe (elb/\sztam a kapcsolatot) es cefetverzes volt, most is az, 3 honapja lett vege, nem hazudok....ez nagyon rossz erzes, mar az ongyilkossag forog a fejemben, meg mar ott vagyok hogy beszelek magamba...(hogy rondottam el, hulye szemet vagyok stb).

De elfogadtam, hogy vege, huzhattam volna, de nem....

Lgyen mar egy kis onbecsulesed.

2017. okt. 30. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!