Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küdjek érte, ha nem engem szeret?
Ezt már kiirtad egyszer pár hónapja,de sem voltál vele népszerű. Ha egyszer nem szeret csak a papucsok küzdenek. Hagyd békén, hadd élvezze ki hogy megszabadult tőled, drukkolok neki, hogy összejöjjön a tanárnőjével és sok boldogsagot kívánok nekik.
20/L
Végre felismerte,hogy mi a jó:D Szerintem már rég viszonya van a tanárnővel, te meg jó vagy álcának a család meg a barátok elött, míg elég bátorsága lesz hogy felvállalja magát:D Ezt nagyon jól csinálod még küzdessz is, gratulálok, hogy segíted a szerelmeseket:D Aztán ha papíron is kidobott mehetsz sírni a felnőtt párkapcsolatokaba a kollegáidhoz, nem tartunk rád igenyt a továbbiakban ebben a kategóriában.
23/L
Valamiről lemaradtam?:D Miért támadjátok be rögtön szerencsétlent? Világosítsatok fel!:D
Egyébként biszex is lehet. A többi ugyanúgy megy, mint más kapcsolatokban, ha az egyik félrekacsingat.
Üljetek le és beszéljétek ezt meg. Nincs értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol az egyik fél egyértelműen egy harmadik személyhez vonzódik.
Keress mar mast. Nem latod hogy kihasznal? Ennyire elvakit a szerelem? Vagy tulsagosan megszoktad?
Lepj.
Hogy lehet olyannal lenni aki kimondta hogy szerelmes masba?
Alairom rossz erzes, en is voltam ilyenbe (elb/\sztam a kapcsolatot) es cefetverzes volt, most is az, 3 honapja lett vege, nem hazudok....ez nagyon rossz erzes, mar az ongyilkossag forog a fejemben, meg mar ott vagyok hogy beszelek magamba...(hogy rondottam el, hulye szemet vagyok stb).
De elfogadtam, hogy vege, huzhattam volna, de nem....
Lgyen mar egy kis onbecsulesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!