Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszijaim! Ki milyen bugyit hord és ki milyet szeret a párján? 28N
Figyelt kérdés
A kérdést leszbikus nőként, szintén leszbikus nőkhöz intéztem, kanos fiúk, kérlek ne!!!2017. okt. 24. 16:43
2/16 anonim válasza:
Párom azt szereti ha nincs rajtam bugyi :D
4/16 anonim válasza:
ha párommal vagyok akkor tanga vagy francia, de inkább tanga. Párom pedig boxert hord és szeretem :)
5/16 anonim válasza:
Ha valaki egyből "Csajszijaim"-mal startol és bugyi a téma, akkor tuti, hogy pasi a kérdező :D
Jó próbálkozás :D
6/16 A kérdező kommentje:
:D kösz, de most tényleg nem az.
2017. okt. 24. 18:12
7/16 anonim válasza:
Francia,csinos nőies darabokat hordok és a páromon is ilyet szeretek. Ez a "csajszijaim" megszólítás nekem is gyanús,egy 28 éves nő egyszerűen a "Leszbikus nők" megszólítást használná. Szerintem egy irritáló szűzpasika van a kérdés mögött.Nem értem minek ez a szánalma "csajszijaim"-ozás,ettől már csak a "férfitársaim" a szánalmasabb és degradálóbb.
8/16 anonim válasza:
ma 18:50
Erről beszélek én is.
5-ös kommentelő vagyok.
9/16 anonim válasza:
Csávókám!
Ilyen boyshort fazont.
10/16 anonim válasza:
Már nem azért, kérdező, ha te valóban NŐ vagy, akkor bizonyítsd is be!
De kérlek, ne kamu képpel!
Úgyis rájövünk, ne félj!
L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!