Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szeret vagy birtokol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy birtokol?

Figyelt kérdés
Kezdenem az elejen h ertheto legyen. Fiatalon ismerkedtem meg a mostani baratnommel. 8 eve tart a kapcsolat, Nekem o az elso szerelmem. Ez a kapcsolat hullamzo..vagy egyutt vagyunk vagy kulon. Probalta massal is de mindig vissza talat hozzam..mondvan h nem bir nelkulem elni es h nem engedhet el. Ebbe a kapcsolatba mindif en voltam es vagyok az akinek faj es serul. volt h megcsalt , es az utan gy evig kulonvoltunk..aztan megkereset es vissza akart kapni(sikeulz neki) akkor azt mondta h nem tud engedi..es h mindenkit hozzam hasonlitott..hiaba volt abba az egy evbe massal..hianyoztam neki. ..amikir meggprobaltuk ujra akkor egy olyan mondat hagyta el a szajat..ami ankovetkezo(Nem foglak soha elengedni..nem birom elvisleni ha massal vagy ha mas hozzad er) en azt hiszem h o ezert nem szakit velen mert. most ugyan ugy erzem ismet fent all ez a veszely h van valaki rajtam kivul. nem tudom biztosan. de a kerdes az az h o ezert nem enged el mert birtokolni akar vagy mert szeret.
2016. jún. 12. 12:59
 1/4 A kérdező kommentje:
lehet zavaros..sot visaza olvasva az..es vannak benne hibak mert akad a telefon..de remelem valaki tud nekem valaszt adni :)
2016. jún. 12. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem bír elengedi. Tulajdonként tekint rád. Az, hogy szeret? Megcsalt és nem kizárt, hogy most is azt teszi. Ennek nem lesz vége soha. Megcsal, elhagy, neked fáj, de visszakönyörgi magát és újra megteszi, mert tudja, hogy megteheti és megbocsájtasz neki. Nyilván nem könnyű, de a legjobb az lenne, hogy végleg szakítasz vele és mással új, őszinte kapcsolatot kezdesz.
2016. jún. 12. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Bírom" az ilyen embereket.. Ha barátságról ha párkapcsolatról van szó. Mi vagy te holmi tárgy? Amit kisajátíthat? Az előttem szólónak teljesen igaza van. Èrző emberi lènyek vagyunk.. Nem valami èrzèketlen kősziklák,ès akikkel bármi meglehet tenni.

Ráadásul megcsalt,akkor a továbbiakban miről is beszèlünk? Aki egyszer megteszi megteszi többször is. Tènyleg ilyen emberre van szüksèged? Ès akinek tènyleg nem jelentessz semmit se. Hiába ígèri le a csillagokat is.. Ne is èrtem mièrt kellett eddig eltűrni az ilyet,ès mert beveti a boci szemeket egyből adunk neki 2222x újabb ès újabb esèlyt. Meddig? Nem használt már ki ígyis elèggè? Èrzelmileg is.. Ráadásul ki ő,hogy nem hagyja hogy mással legyèl? Talán ha kellően megbecsült volna ő lehetne az a valaki akivel az èletedet leèled.

De innentől kezdve nem èrtem mit akar,ès te is hibás vagy ebbe. Mert ne legyünk mert ennyire naívak,hiszèkenyek.. Legyen már tartásunk ès mondjuk azt,hogy NEM.Elèg. Hamár ki tudja miket csinált veled.. Vagy akár csinál most is.. Csak nem tudsz róla. Nagyon elkeserítő ,hogy egyre több az ilyen ember.. Mindenesetre ideje lenne a sarkadra állni,ès olyan lányt találni aki megbecsül ès szeret.. Ilyen emberkèk után ne "futkossunk" már.

22/L/L

2016. jún. 12. 14:19
 4/4 anonim válasza:
birtokolva is szerethet.ez egy k-.rva jó kapcsolat,én valami hasonlót akarnék,NE engedd hogy vége legyen.nagyon fáj és sérülsz,aztán megint boldog vagy és mint egy érzelmi hullámvasút,k..rvára r-.hadtul nagyon jó.szerencsés ember vagy.komolyan,nem ironizálok.bár azt hozzátenném,hogy bennem erős mazochista vágyak vannak...ebben az esetben neked is jó kapcsolat lehet ez,sőt.de másként..nem tudom.
2016. jún. 24. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!