Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A párom nélkülem tervezi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nélkülem tervezi a nyarát, szerintetek nem szeret már?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a párom, de nem tudunk találkozni sűrűn, ezert megbeszéltük hogy, együtt töltjük a nyarat. Most kitalàlta

, hogy a fesztivalozni megy a barátaival ès nem egyről van szó, hanem 3-ról, engem termèszetesen nem hívott el... persze ez nem lenne gond, csak elveszi az együtt töltött időnket, mert 1,5 hónap így kiesik, ès még a családommal is terveztem nyaralni, ahogy ő is... szòval a nyáron alig fogunk találkozni... Ráadásúl mèg meg is beszéltem vele, hogy egy konkrèt fesztiválra közösen megyünk majd el.

Szerintetek van értelme tovább folytatni ezt a kapcsolatot ìgy, hogy alig látjuk egymàst?

20/L

2016. ápr. 14. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
szerinted ha nélküled akar fesztiválra menni, akkor ott ő lesz a hűség szobra??? Ne legyél már ennyire naiv!
2016. ápr. 14. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

szerintem az lenne a legjobb, ha vele beszélnéd ezt meg, mindenesetre furcsa, hogy ennyire kihagy ezekből a terveiből téged

kérdezz rá nyugodtan

2016. ápr. 14. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Tuti fog csajozni a fesztiválon, ha nem akarsz megcsalva lenni, akkor szakítasz.
2016. ápr. 14. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:
10%
Ő nem a párod. Ő egy srác, akivel néha dugtok.
2016. ápr. 14. 22:52
 5/9 anonim ***** válasza:
26%

Már nem akarom védeni a párod mert rendesen igazad van, de ha fesztiválozni megyek haverokkal ott barátnőnek semmi helye. Nem csak nekem nekik sem.

Ha barátnővel megyek az más. Ott meg haveroknak nem sok keresni valója van ott, vagy akár lehet úgy is, de a lényeg hogy ha haverokkal megyek kikapcsolódni akkor az szigorúan nő mentes övezet.

2016. ápr. 14. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
!!!!!! LESZBIKUS KATEGÓRIA !!!!!!
2016. ápr. 14. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
akkor is csajozni fog, sőt, akkor főleg, 100% hogy el fog csattani minimum pár csók, lehet lepontozni mondjuk ilyen mértékű naivság lenne a fejembe mint nektek már szédelegnék
2016. ápr. 15. 00:09
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
De biztos hogy szeret
2016. ápr. 15. 01:53
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Én igy nem látom sok értelmét a kapcsolatnak. Arra van ideje amire szakit, de az úgy tűnik nem te vagy és nem veled tervez közös dolgokat, pedig igy is alig találkoztok.
2016. ápr. 15. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!