Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A baratom azt tervezi h,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom azt tervezi h, leszeretne velem fekudni. De mivel nekem ez az elso alkalmam ezert elege felek es o meg nem szeretne ovszert hasznalni, en meg nem szeretnek tabletat hasznalni es meg o sem engedi, mert szerint az nm tesz jot! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kerek valaszokat, h hogy vegyem ra vagy egyeb megoldasokat?(az az oka h kenyelmetlen es zavarja az ovszer, es folyton megakar nyugtatni h nem lesz baj ) Minden valaszt koszonok... :)

2015. dec. 2. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

látom a pasid gyorsan apa akar lenni

a megfelelő pillanatba súg a fülébe : ha terhes leszek megtartom :-)

roham léptekben gumit fog húzni

ha nem tudnád a ciklusod bármely napján teherbe eshetsz !!!

szal én kerek perec megmondanám h gumi nélkül nem h nem teheti be egy picit sem hanem még az ágy közelébe mehetne ...

2015. dec. 2. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy koton nélkül nincs dugás. (és tartsd is magad ehhez!!!!!)
2015. dec. 2. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
várunk pár nap múlva ugyanitt a "lehetek e terhes?" kérdésnél :D
2015. dec. 2. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
gumi nélkül nehogy belemenj
2015. dec. 2. 18:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"A baratom azt tervezi h, leszeretne velem fekudni."

Ha készen állnál rá, akkor úgy fogalmaztál volna, hogy "azt tervezzük", "szeretnénk lefeküdni" vagy hasonló. De a kérdésedből látszik, hogy a barátod nagyon erőlteti ezt a dolgot. Ráadásul elég felelőtlenül. Nem tudom, mióta vagytok együtt, de nem tűnik valami megbízhatónak. Ha véletlenül felcsinál (aminek elég nagy a valószínűsége, ha nem hajlandó védekezni), azonnal le fog lépni, te meg ott maradsz egyedül terhesen... Erre vágysz?

Amúgy meg vannak nagyon vékony óvszerek is, amikkel kényelmesebbé tehető a dolog. Attól, hogy azt mondja, nem lesz baj, még nem leszel védett a terhességtől. Nyugodtan kérdezz vissza tőle, hogy kényelmetlenebb az óvszer, mintha most gyereket kéne nevelnie és eltartania? Vagy azt is megkérdezheted, hogy vajon miért ennyire biztos abban, hogy nem lesz baj, netán ki van vizsgálva és nem lehet gyereke? :D

2015. dec. 2. 18:59
 6/11 PearlDiver ***** válasza:
100%
Nagyon felelőtlen a barátod, és tájékozatlan is. Vagy kérjetek tanácsot egy tapasztalt valakitől, vagy még inkább hanyagoljátok ezt a szex témát.
2015. dec. 3. 20:56
 7/11 A kérdező kommentje:
nehany valasz sokkolo, de azert koszonom.... (es tudom mar mi legyen)
2015. dec. 4. 21:23
 8/11 PearlDiver ***** válasza:
100%
És megosztod velünk is? Aggódunk ám érted :-)
2015. dec. 5. 08:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Lelkileg gyerekes a ugyhogy megbeszeltem vele, egy kis nyafogassal... amut nm szoktam, de elfogadta:) (annyi feltetele van h nekem kell majd rahuznom...jaj)
2015. dec. 11. 17:05
 10/11 PearlDiver ***** válasza:

Nagyon helyes. A nyafogást meg majd remélhetőleg mindketten kinövitek :-)

Majd megírhatnád, milyen volt!

2015. dec. 11. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!