Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom azt tervezi h, leszeretne velem fekudni. De mivel nekem ez az elso alkalmam ezert elege felek es o meg nem szeretne ovszert hasznalni, en meg nem szeretnek tabletat hasznalni es meg o sem engedi, mert szerint az nm tesz jot! Mit tegyek?
látom a pasid gyorsan apa akar lenni
a megfelelő pillanatba súg a fülébe : ha terhes leszek megtartom :-)
roham léptekben gumit fog húzni
ha nem tudnád a ciklusod bármely napján teherbe eshetsz !!!
szal én kerek perec megmondanám h gumi nélkül nem h nem teheti be egy picit sem hanem még az ágy közelébe mehetne ...
"A baratom azt tervezi h, leszeretne velem fekudni."
Ha készen állnál rá, akkor úgy fogalmaztál volna, hogy "azt tervezzük", "szeretnénk lefeküdni" vagy hasonló. De a kérdésedből látszik, hogy a barátod nagyon erőlteti ezt a dolgot. Ráadásul elég felelőtlenül. Nem tudom, mióta vagytok együtt, de nem tűnik valami megbízhatónak. Ha véletlenül felcsinál (aminek elég nagy a valószínűsége, ha nem hajlandó védekezni), azonnal le fog lépni, te meg ott maradsz egyedül terhesen... Erre vágysz?
Amúgy meg vannak nagyon vékony óvszerek is, amikkel kényelmesebbé tehető a dolog. Attól, hogy azt mondja, nem lesz baj, még nem leszel védett a terhességtől. Nyugodtan kérdezz vissza tőle, hogy kényelmetlenebb az óvszer, mintha most gyereket kéne nevelnie és eltartania? Vagy azt is megkérdezheted, hogy vajon miért ennyire biztos abban, hogy nem lesz baj, netán ki van vizsgálva és nem lehet gyereke? :D
Nagyon helyes. A nyafogást meg majd remélhetőleg mindketten kinövitek :-)
Majd megírhatnád, milyen volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!