Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit csináljak? Szeretem, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szeretem, de szerintem ő még csak barátként se szeret.

Figyelt kérdés

Van egy hetero lány, aki bejön egy éve. Fél éve elmondtam neki, és barátok maradtunk. Már van barátja, és nagyon jó a kapcsolatuk. Azóta beszélek egy lánnyal, és így reménykedek, hogy sikerül elfelejtenem. Viszont: az előbb említett hetero lány, valamiért állandóan róla kérdezget.. Szerintem azt akarja, hogy jöjjek össze vele és kopjak le róla. Más ötlete nincs. Nemsokára elmegy a lány, és nem találkozunk többet. (legalábbis ő így akarja) Eddig szinte mindent megtettem, amit kért. Sokan mondják, hogy kihasznál, de nem tudom elhinni. Mostanában vlahogy úgy érzem, hogy nem szeret mèg barátként sem. Lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy így gondolom. Nemrég tett pár dolgot a barátságunkért, de szerintem semmit se jelentek neki. Azt se akarja elhinni, hogy szeretem. Úgy vagyok vele, hogy odamegyek hozzá és lesmárolom amikor csak ketten vagyunk, hogy végre felfogja. Nem beszéltünk arról, hogy bírom mióta elmondtam neki. Most viszont úgy vagyok vele, hogy biztos nem érti, hogy azért beszélek a lánnyal, hogy elfelejtsem. De nem bírom, hogy basztatja a csajt meg engem mert leszbik vagyunk.. Pedig csak beszélgetünk..

Bocsi a kisregényért.. Azért írtam a leszbikus kategóriába, mert nem akartam, hogy megtalálják a homofóbok a kérdést.

16L

2016. ápr. 13. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

hat bizony egy hetero csaj eselytelen, ha fejre is allsz:/

l/l

2016. ápr. 13. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon ismerős a sztorid sajnos :(

Kitartás!

2016. ápr. 13. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Saját tapasztalatból mondom, ne erőltesd... :( egy hetero lányt nagyon nehéz (de inkább lehetetlen, ha nincs benne hajlam) elcsábítania egy leszbikusnak és egyáltalán nem is érdemes ezzel kísérletezni, több okból kifolyólag sem.

Próbáld meg elfelejteni és ehhez az első lépés, hogy ne agyalj azon, hogy talán valamilyen úton módon mégis van esélyed, mert ebből amit leírtál egyértelműen nincs (bár nem sok az infó).

És ezt most tényleg jó szándékból mondom, de nagyon sok fájdalomtól kíméled meg magad, ha még most leállsz... én 5 évig próbálkoztam egy hetero lánynál, elhiheted minden fortélyt bevetettem, semmi se használt, pedig néha már-már hajszálon múlott, de azóta lelki ismeret furdalásom is van, hogy ennyire nyomultam rá, mint valami idióta pasi, aki zaklatja a kiszemeltjét. Nem szabad! Mindkettőtök életét hosszú időre megbélyegzed ezzel, nehéz kiverni egy ilyen csalódást mindkét fél fejéből...

A hirtelen lesmárolós dolgot meg aztán végkép nem javaslom.

Tudom nehéz, de várj türelmesen és egyszer sikerül elfelejteni, főleg ha rásegítesz pl azzal hogy nem agyalsz rajta. Persze azóta, már hosszú évek teltek el, hogy én ugyanezt átéltem, de meg lehet birkózni a dologgal.

2016. ápr. 14. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

De most ezt lehet csűrni csavarni mekkora szemetek vagyunk amiért volt rá példa, hogy reménykedtünk egy-egy hetero lány esetében, de ez ugyanaz, mintha egy hetero pasi egy hetero csajnál próbálkozna be, akinek egyáltalán nem jön be, de a srác azért nyomul rá...

Mintha ilyenből nem lenne elég :)

Vagy mikor a hetero pasi nyomul a leszbi lányra és nem fogja fel, hogy nem akar tőle semmit...

Egyszer mindenki beleesik ebbe a hibába, de nem kell kiemelni, hogy jajj a melegek milyen szemetek ezért... Ez van, mindenki szeret reménykedni.

Csak van, aki tanul belőle és van, aki nem. (én tanultam, nagyon is sokat).

2016. ápr. 14. 11:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy szar vagyok amiért rá hajtok. De egy ideje már erre rájöttem, ezért is beszélgetek egy másik lánnyal, mert segít elfelejteni. Csak eléggè idegesítő, amikor a mobilom elkéri h. telozhasson mert ingyenes csomagba vagyok. Es sokszor későn veszem észre, hogy az üzeneteinket nézegeti és azon röhög vagy irogat a csajnak a nevemben.. 😑😑 sokan írtátok, hogy hasonló helyzetben vagytok :/ mindenkinek kitartást. És igazatok van, hogy jobb heterora nem is gondolni vagy feladni :D Az a baj, hogy ő volt az 1. szerelmem, szóval akkor lettem biztos benne, hogy a nőket szeretem. Szóval nem érzem magam hibásnak azért, mert szeretem xd
2016. ápr. 14. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:
nem is vagy hibás, senki nem tehet arról, hogy kibe szeret bele :) csak ha ilyen van, minél előbb túl kell lépni rajta. én 5 évig szerettem hetero lányt, gondolom mondanom se kell mennyire padlón voltam miatta
2016. ápr. 14. 12:08
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Toroltek a valaszom nyilvan onerzet miatt de ujra kiirom!

Szoval heterot nem illik bevinni a sotet oldalra mert egy reszt erikatlan , masreszt beken kene hagyni mert nem veletlenul hetero o a sajat nemehez nem fig vonzodni sem fortelyal sem eroszakkal!

2016. ápr. 14. 15:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, láttam amit kiírtál, de nem èn töröltelek. Válaszoltam is rá.. Nem akarom rávenni, hogy belém szeressen!! És igen, hiba volt, amikor ezt akartam!! A nagyobb bajom az, hogy miért irogat hülyeségeket a lánynak, akivel beszélek. És a barátja szeretnèk maradni. CSAK a barátja! De az ilyenek kiakasztanak. Meg az, ha kicsit már túlzásba viszi, hogy szivat mások előtt. Amúgy tud kedves is lenni. A másik énjével nem tudok mit csinálni. Amikor ketten vagyunk minden rendben. De amikor pl a barátnője itt van, azzal basztatnak, hogy pl.: elküldtek 1 képet amin bnom mellét fogja a barátnője (ruhában volt természetesen).. És megkérdezte h. féltékeny vagyok? xd szóval kicsit nèha kiakaszt. Meg a barátjához lehívott, h. találkozzak vele. Én meg 2 órát bőgtem miatta, aztán mikor visszajött, ő sértődött meg, hogy én miért nem szeretem a barátját. Csak annyit mondtam neki, hogy rossz látni, úgyhogy légyszives ne beszéljünk róla. Tényleg én vagyok a szemét? Vagy csak túldramatizálom?
2016. ápr. 14. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Az állandóan beszólogató 32%-osnak már leírtam a véleményem, őt se érdekli az enyém, akkor engem sem érdekel az övé. (a poén, hogy kettőnk véleménye megegyezik, de ő kisarkosítva továbbra is írja a magáét, rögeszmés).

Kérdező:

Gőzöm nincs ilyennel miért akarsz egyáltalán barátkozni.

Szerintem barátkoznotok se kéne, mert egyszerűen az kevés, hogy "néha tud kedves lenni".... Hülyét csinál belőled, te meg jópofát vágsz hozzá. Ráadásul mások előtt aláz meg... Szakíts meg vele minden kapcsolatot és kész.

2016. ápr. 14. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!