Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Találkozninfogok egy lánnyal....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozninfogok egy lánnyal. Nagyon izgulok hogy mi lesz. Szerintem ő csak barátként tekint rám de én többet tervezek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoval meg van beszélve a tali. Nagyon izgulok mert eddig nem nagyon szoktam találkozni lányokkal de mindegy ez most nem fontos...nemtudom milesz..adnátok pár jó tanácsot? Milyen legyek? Vicces vagy inkabb kedves vagy komoly?-gondolom az semmiképpse...hogy tudassam hogy többet akarok?Fbon nagyon kedves aranyos igazából látásbol ismertük egymást de nem beszéltünk előtte soha..

2016. jan. 5. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:

LeL! Hát először is higgadjad össze magad!! Megérzik a félelmet. Másodszor! Ne akard előre felvázolni, hogy mi fog történni, ne tervezz és végképp ne próbálj olyan lenni, amilyen nem vagy. Csak add magad és kész. Ne izgulj semmin! Sok sikert! :)

(Senki véleménye nem érdekel, babyrage ne jöjjön privátban!!!)

2016. jan. 5. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell izgulni..légy önmagad. Ennyi a titok. Ha vannak konkrét kérdéseid akkor írd meg privátba mert szívesen segítek :) Hajrá :)
2016. jan. 5. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
hát vicces vagy komoly vagy kedves, sztem meg légy önmagad
2016. jan. 6. 09:07
 4/4 anonim válasza:

Szerintem fontos,hogy add önmagad.

Megérzi minden ember,hogy milyen az,amikor önmagadat adod,akkor vagy a legjobb formádban.

Annyit viszont tanácsolnék,hogy a komolyságot valamilyen szinten hagyd otthon,nálam nem vált be. :D

Alapvetően komoly a személyiségem,17 éves vagyok,kb. 1,5 hónapja ismerkedtem egy lánnyal és emiatt nem jöttünk össze. :D

Azóta van egy barátnőm,neki sem tetszett ez bennem,időben rájöttem,hogy kicsit meg kell nyugodnom és lám...összejöttünk és azóta is jól megvagyunk. :))

Tehát csak nyugodtan. :))

Sokat valóban ne tervezz,mert lehetetlen előre látni,hogy mi fog történni,azonban mindenképpen találj ki valamilyen programot,ezt az egyet muszáj megtervezni,mert gáz lesz ha nem tudjátok,hogy mit csináljatok. :D

2016. jan. 6. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!