Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elképzelhető, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy a barátnőm csak a kesőbbiekben szeret meg engem nagyon?

Figyelt kérdés
Az van hogy 3 honapja vagyunk egyutt. Azt mondja szeret engem. De en latom,hogy ez nem az a kapcsolat...tobbszor szoba kerult mar az exe. Hogy nem tudja elfelejteni stb. Erzem,hogy szeret engem de ez nagyon gyenge reszemrol. Sokszor rossz kedvu es stresszes.es majdnem minden nap szomoru zeneket hallgat. Emlekszem.amikor meg csak kavartunk.mindig azt mondta.hogy csak akkor tudna elfelejteni az exet.ha en osszejonnek vele es kimutatnam.hogy szeretem ot. Azt mondta a srac csak kihasznalta ot es nagyon megbantotta es hogy utalja ot. Azota elment tobb mint 3 honap es megkerdeztem tole par napja sikerult e mar neki a felejtes. Eloszor ugy reagalt.hogy *nemtom* aztan meg hogy igen.sikerult neki de azt keri tolem,hogy engedjem meg neki.hogy beszelhessen vele ha talalkoznak es hogy joba akar lenni vele. A kerdesem tehat,hogy dobjam e őt vagy van e ertelme meg varni ezzel a kapcsolattal?? Nagyon rosszul erzem magam emiatt. En szeretem ot..
2017. ápr. 30. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:

"tobbszor szoba kerult mar az exe. Hogy nem tudja elfelejteni stb."

Minek kezdtél olyan lánnyal, aki nem zárta le a múltját és még az exe jár a fejében? Most pedig itt siránkozol? Hát, ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. Viseld a következményeket.

A bizonytalanra soha nem lehet alapozni, főleg egy párkapcsolatban. Olyan NEM létezik, hogy majd egy másik elfelejteti vele.

Akkor a csaj egy kapcsolatfüggő, és egyik kapcsolatból ki a másikba be, semmi átmenet.

Szerintem semmi értelme ennek az egésznek. De te tudod.

2017. ápr. 30. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs értelme tovább várni, őt még mindig az exe érdekli. Ne legyél pótlék, csak sérülni fogsz, ha ebben benne maradsz.
2017. ápr. 30. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, nem szeret meg később jobban. Ha 3 hónap után ez a válasza, hogy "nemtom", az mindent elmond negatív értelemben. Ha egy nő szeret egy férfit, az egy-két találka után már jön. Semmi értelme tovább várnod. Keress olyan lányt, aki ő is szeret téged.
2017. ápr. 30. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem reménykednék. Mond el Neki őszintén,hogy Te úgy érzed,hogy bármit mond, a valóság az,hogy még mindig nem tudta lezárni a korábbi kapcsolatát, ez pedig kizárja azt,hogy Hozzád igazán kötődni tudjon.

Általában fordítva szokott lenni: a kapcsoalt elején van a rózsaszín ködös rajongás, aztán elmélyül szerelemmé, ami vagy megmarad, vagy az idő múlásával szeretetté alakul át.

Ha 3 hónap után is még kérdéses számodra,hogy a későbbiekben megszeret-e, az már nem jó jel.

Ő is bízhatott abban,hogy majd Beléd szeret és felejti az előző kapcsolatát, de ez vélhetőleg nem sikerült.

2017. ápr. 30. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!