Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a barátnőm csak a kesőbbiekben szeret meg engem nagyon?
"tobbszor szoba kerult mar az exe. Hogy nem tudja elfelejteni stb."
Minek kezdtél olyan lánnyal, aki nem zárta le a múltját és még az exe jár a fejében? Most pedig itt siránkozol? Hát, ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. Viseld a következményeket.
A bizonytalanra soha nem lehet alapozni, főleg egy párkapcsolatban. Olyan NEM létezik, hogy majd egy másik elfelejteti vele.
Akkor a csaj egy kapcsolatfüggő, és egyik kapcsolatból ki a másikba be, semmi átmenet.
Szerintem semmi értelme ennek az egésznek. De te tudod.
Én a helyedben nem reménykednék. Mond el Neki őszintén,hogy Te úgy érzed,hogy bármit mond, a valóság az,hogy még mindig nem tudta lezárni a korábbi kapcsolatát, ez pedig kizárja azt,hogy Hozzád igazán kötődni tudjon.
Általában fordítva szokott lenni: a kapcsoalt elején van a rózsaszín ködös rajongás, aztán elmélyül szerelemmé, ami vagy megmarad, vagy az idő múlásával szeretetté alakul át.
Ha 3 hónap után is még kérdéses számodra,hogy a későbbiekben megszeret-e, az már nem jó jel.
Ő is bízhatott abban,hogy majd Beléd szeret és felejti az előző kapcsolatát, de ez vélhetőleg nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!