Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elképzelhető, hogy valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy valaki, azert kerül valakit, mert vonzalmat érez iránta?

Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 14:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
igen, csak gyáva és fél megtenni a lépést a másik felé, ezért felhúzza a nyúlcipőt
2016. nov. 20. 14:39
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
#1 nem mindig gyávaság az oka. Lehet a másik félnek férje van és nem akar belerondítani a házasságába. Bár az olyanoknak mint neked ez nem fut át az agyán.
2016. nov. 20. 15:02
 3/17 anonim ***** válasza:
igen
2016. nov. 20. 15:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen van ilyen! Nem feltétlenül gyávaság. Több oka lehet..

- ex, nem működött. minek erőltetni?

- van valakije, miért kavarjon be?

- tudja, hogy nincs esélye a másiknál, így könnyebb kerülni.

- stb...

2016. nov. 20. 15:50
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

mindez elkerülhető, ha nem olyan iránt táplál érzelmeket, aki foglalt!! és akkor nincs sírás!!

aki meg olyan iránt táplál érzelmeket, az meg vessen magára!

2016. nov. 20. 16:10
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
5-ös, úgy írod ezt, mintha te képes lennél irányítani, hogy ki iránt táplálj érzelmeket. Erre ugyanis nem vagyunk képesek (sajnos), tehát bármikor és bárkivel előfordulhat, hogy olyan valakibe lesz szerelmes, akibe pont nem kellene. Ilyenkor jó megkeresni a józan eszünket és rá hallgatni.
2016. nov. 20. 16:35
 7/17 anonim ***** válasza:
9%

akkor kivétel vagyok, mert én soha nem tápláltam érzelmeket olyan felé, aki foglalt!

lehet, hogy bennem van a hiba, de ez van.

mi a fenének tápláljak olyan iránt érzelmeket, akit úgyse kaphatok meg, plusz tudom, hogy foglalt?

időpocsékolás

2016. nov. 20. 16:40
 8/17 A kérdező kommentje:
Igy van!Foglalt ő is én is!Az,hogy sajnos érzéseket taplalok iránta egy dolog,amin uralkodok,mert soha nem alaznam megba paromat!Uralkodom magamon es Ennyi,csak érdekelt,mert nem voltam még hasonló szituban es amugy anno a bokjait is közönyösen reagáltam le,hogy o se tudja mit érzek!Elmentem mas irányba,hogy ne is lassam,aztán ujra osszesodort minket az elet két hónapra ra munka kapcsán,viszont most konkretan kerüli a velem való találkozásokat meg a munkában is,ha.megis előfordul nem szol hozzam!Nem bunkó vagy arrogáns ,de hat mondjuk ki konkretan elszalad.
2016. nov. 20. 16:53
 9/17 anonim ***** válasza:

igen. én így működök :D

23L

2016. nov. 21. 19:09
 10/17 anonim ***** válasza:

# 7 Mit értesz ez alatt? Miben nyilvánul meg szerinted, ha valaki érzelmeket táplál? Erre már azért sem kell "haragudnod" nagy pökhendin, mert ez nem olyan dolog, amit te kiszúrsz a másikon. A másik ha nem is az érzéseit irányítja, de a viselkedését igen, és azon van a lényeg, hogy hogyan viselkedsz a másikkal.

Senki sem gondolt itt arra, hogy otthon csókolgatja a fényképét annak, aki elérhetetlen, nem ír szerelmes verseket az illetőről, nem ez az érzelem-táplálás, az csak egy érzés, ami teljesen magától jön attól függetlenül, hogy mit teszünk.

2016. nov. 21. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!