Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laca.8808 kérdése:
Lehet még szerelmes belém a későbbiekben?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal. Én nem tagadom rögtön szerelmes lettem. Kedves velem, nem utasít el semmilyen téren, de érzem, hogy csak úgy van velem és nincs az a plussz meg benne. Kezd nagyon fusztrálni a dolog pedig most leszünk csak 2 hónaposak. Mindent megadok neki minden téren, de ha kell akkor persze visszaveszek annyi rutinom már van. Ő azt mondta szeret engem, de nem szerelmes... MÉG :D Kibuktam nagyon ezen. Nekem ez kevés!! Későbbiekben alakulhat ki részéről is szerelem? Mert kezdem elveszíteni a hitemet, pedig van már rutinom csajok terén, de most muszáj voltam erre vetemedni, hogy ide írjak, mert teljesen tanácstalan vagyok.2017. febr. 5. 22:10
1/4 anonim válasza:
Alakulhat de azert te is tudod hogy az az igazi ha hamarabb bekovetkezik ez. Kenyszer hazassagoknal evek alatt egy mely szeretet kialakul ami aztan szerelemme is valtozhatott. De te nem kenyszer hazassagban akarsz elni meg ő sem... szoval sajnalom tenyleg
2/4 anonim válasza:
sajnos kicsi rá az esély... Bár, ha lesz egy közös gyereketek, akkor olyan hormonális változások lesznek nála, ami akár ezt is előidézheti. Persze ehhez szuper-apukának is kell majd lenned!
3/4 anonim válasza:
"bár, ha lesz egy közös gyereketek"
Ez a válaszoló normális? Ha nem bírja egyik a másikat mé' lenne gyerek?
4/4 A kérdező kommentje:
Én is nagyot néztem :D Mai világban mondjuk nem lehet tudni... Azért azt nem mondom, hogy nem bír engem, csak szerintem közel sem érez úgy irántam mint én iránta. Ezen rágódok napok óta. Csak azért szakítsak egy olyan nővel akit szeretek és friss a kapcsolat, mert nem akarok nagyot koppanni? Mert elég volt a csalódásból már :/ Vagy kockáztassak?
2017. febr. 6. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!