Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két lányba vagyok szerelmes egyszerre, mit tegyek?
5 éve osztály társam a csaj eddig 2x jöttünk össze és szét is mentünk mert nem volt komoly a részéről én viszont fülig szerelmes vagyok belé. Azóta szakítottunk és van egy másik lány előző év nyár vége óta vagyok vele és teljes szívéből szeret engem. Minden nagyon jól alakult jól éreztem magam vele és olyan mint a másik felem és szeretem őt. Viszont az osztály társam meg most képes lenne velem megint össze jönni mert szerelmet vallott nekem. Úgy érzem szét szakadok mit tegyek?
20 F
Ne válaszd egyik csajt sem. Ha igazán szeretnéd a másodikat akkor nem gondolnál az első csajra, szóval szegény mostani barátnődet kíméld meg a hülyeségedtől és ne tartsd fogva.. Találkozzon inkább valakivel aki tiszta szívéből szereti majd őt (nem úgy mint te)
Az első csaj meg úgyis dobni fog harmadjára is ha már kétszer megtette..
Hát szerintem se vagy egyikükbe se szerelmes, kérdező, hát ilyet szerintem nem lehet. Hogy egyszerre mind a kettőbe. Egyébként hát szerintem az újabb barátnő felé szerintem erősebb a lángolásod, a másikkal úgyis újra előjönnének azok a problémák, amik miatt már kétszer szakítottatok. Őt szerintem mindenképpen engedd el. Meg hát bocsi amúgy , de hát nem tudom, lehetséges, hogy gyerek lennél még kérdező egy párkapcsolathoz. Ilyen szerintem nincs, hogy egyszerre mindkettejükbe szerelmes vagy. Én nagyon nem hinném, hogy van ilyen.
""5 éve osztály társam a csaj ......20 F" Milyen iskolába jártok?"
Szerintem, hogyha nulladikévfolyamos volt pl idegennyelv emelt, többi tárgy csak szintentartás 9.-ben, és akkor egy évvel tovább járnak 13.-ban érettségiznek, és év elején született, szerintem úgy lehet. Vagy esetleg vmi 6 v 8-osztályos gimi, betegség miatt is kihagyhattak pár évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!