Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most vajon szeret engem, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most vajon szeret engem, vagy nem, vagy mit szeretne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igazából egyszerűen a fenti kérdésre keresnék válaszokat. Barátaim azt mondják, hogy csak játszik, de teljesen összezavarodtam. Én mindig is egy céltudatos ember voltam és leszek, mindig tudtam, hogy mit szeretnék. De jött az egyetem és a szaktársam, akibe szerelmes lettem. Állandóan csak rá gondolok, de nem írom tovább, tudjátok miről beszélek. Második közös óránk után el is hívtam, hogy találkozzunk, erre egyből igent mondott, majd kijelentette, hogy nem randi lesz, hanem csak amolyan beszélgetős délután. Én ezt tudomásul vettem, viszont ami jött arra nem számítottam. Ugye az élet nem állt meg, jöttek a közös órák és a találkozások. Mindig mosolyog rám ha találkozunk, órán hosszú másodpercekig szemezik velem. Sokszor ír rám, hogy mi a helyzet, meg ilyenek. Utoljára úgy köszönt el, hogy imádlak, múlt órán, a srácokkal beszélgettem, amikor elment mögöttem és csak úgy beletúrt a hajamba és mosolygott egyet. Most már tényleg nem tudom, hogy mit szeretne és lassan már én sem tudom.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. okt. 6. 20:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Leegyszerusitem neked:

Evi! Nagyon jol ereztem magam veled a multkor a beszelgetesunk alatt, mit szolnal ezuttal egy igazi randihoz? (Ezt igy face to face h lasd a reakciojat)

A valasz fuggvenyeben kezeld a csajt a tovabbiakban.

N

2017. okt. 6. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!