Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Engem szeret vagy a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem szeret vagy a volt barátnőjét?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt minden jol működik es ugy érzem szeret ugy is viselkedik csak véletlen megláttam egy üzenet végét es utana elolvastam az egészet. Irt a volt barátnőjének hogy szerelmes belé es sokat gondol rá es találkozzanak meg hogy vele boldog lenne.. De amikor ezeket irta akkor nekem is majdnem ugyanezeket irta hogy hiányzok neki szeret...ez pár honapja volt azota nem irt neki es ra kerdeztem hogy szeret e engem es azt mondta igen meg gyereket akar...csak attol félek hogy nem is szeret csak nem kell a volt barátnőjének es azert kellek neki en. Ezt legszivesebben a fejéhez vágnám csak nem akarom megmondani hogy elolvastam. Mit mondjak honnan tudom?

2017. okt. 30. 12:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jaj. Sajnos valószínű, hogy a volt barátnője elutasította. :-(

Hát ennek alapján hogy döntesz, te tudod.

2017. okt. 30. 12:56
 2/13 anonim ***** válasza:
ha az ex visszafogná, akkor téged kidobna....biztos vele akarsz lenni?
2017. okt. 30. 12:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen elutasitotta. De hogy vágjam a fejéhez? Mit mondjak honnan tudom?
2017. okt. 30. 12:59
 4/13 anonim ***** válasza:
mit akarsz most elérni?
2017. okt. 30. 12:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Láttad mit írt nem ? Akkor szerinted téged halálosan szeret ha másnak is ezt írja ? Bírom a nőket,amikor ott van előttük a bizonyíték,de még azt is kimagyarázzák,hogy az biztos nem úgy van..
2017. okt. 30. 13:01
 6/13 A kérdező kommentje:
Megkerdezni mindent hogy miert csinalt ilyet? Es hogy mit akar igy tőlem.
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne dugd homokba a fejed! Ha annyira szuperul működne minden, nem írna olyat az exnek, hogy szereti meg boldog lenne vele. Nagyon nagy gáz van a kapcsolatotokkal! Eszedbe ne jusson így gyereket vállalni! Borítsd a bilit! Balhé nélkül úgysem úszod meg.
 8/13 anonim ***** válasza:

szerintem mond meg neki egyenesen, hogy láttad az üzenetet és elbizonytalanított és csalódtál benne

szeretnéd megtudni mik a tervei és szeretnéd ha bizonyítaná a hűségét és, hogy szeret...

vagy szakíts vele, én tuti nem tűrnék el egy ilyet, de itt most te vagy a történetben és nem én! ha te ezen túl tudsz lépni hajrá, csak később meg ne bánd!

2017. okt. 30. 13:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Minek ezt megkérdezni? Szerinted nem egyértelmű?

Azért csinálja mert dobta a másik csaj és valakivel dugni akar, és te erre jó vagy.

Dobd kia francba ha van önbecsülésed.

2017. okt. 30. 13:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Ahogy a 8-as írja. Én sem tűrném és szakítanék.

De egyébként nem kerülheted el a téma felhozását. Viszont egy biztos: ez a srác nem szeret.

2017. okt. 30. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!