Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szóltok olyan pasihoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok olyan pasihoz, aki a barátnőjét a tenyerén hordozza, ugyanakkor nem szeret rajta "osztozni" senkivel (még a családjával, a barátaival se)?

Figyelt kérdés

A húgom barátja ilyen. Nagyon kedves, aranyos, értelmes srác. Négy évvel öregebb nála. Nem iszik, nem dohányzik, nem bulizik, van diplomája, bár a munkája nem túl jó. Külsőre egyáltalán nem helyes, szerintem kimondottan csúnya. De imádja a húgomat. Rendszeresen meglepi valami ajándékkal, mindig ő fizet, akárhol vannak. Emiatt néha össze is vesznek. A húgomnak eleinte ez jólesett, majd frusztrálta, később meg már csak legyint rá, mondván "nincs értelme vitázni, úgyis ő veszít"

Viszont van egy nagy hibája. Nem bírja elviselni, ha a tesóm nem vele van. A munkája miatt kéthetente elutazik egy hétvégére, ilyenkor mindig bátorítja atesómat, menjen el bulizni, moziba, érezze jól magát a barátnőivel. De ha otthon van a húgom még fodrászhoz sem mehet el anélkül, hogy a barátja ne duzzogna, hogy miért megy fodrászhoz munka után, amikor vele is lehetne. Nem mehet el a barátnőivel, nemhogy bulizni, de még egy kávéra se, mondván ő otthon unatkozik egyedül. Tíz éve jógázik, azt is abba kellett hagynia, mert akkor már a barátja végez a munkahelyén, és inkább töltse vele az időt. Nem bunkó, nem agresszív, a húgom szerint inkább gyerekesen duzzog ilyenkor, mondván mit csináljon ő otthon egyedül.

2015. dec. 12. 07:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez a viselkedés nagyon erős birtoklási vágyra utal,hosszútávon nem lesz jó vége.

A testvéred már kezd beletörődni,nemsokára semmilyen saját akarata nem lesz ebben a kapcsolatban, ami az önbecsülése,és az önbizalma lerombolásához vezet.

Ne homályosítson senkit el a kedvessége a srácnak, ha nem lenne kedves,hogyan tudná a testvéredet érzelmileg manipulálni!?

A sok ajándék,meg hogy nem hagyja sehol fizetni,mind arra szolgál, minél inkább a függőjévé tegye a húgodat,úgy érezze a húgod, egyre többel "tartozik" neki.

Nem csodálkoznék,ha pár hónap ismeretség után,már megkérte volna a kezét...

Most még csak megmondja, mikor mit csináljon, aztán összeköltözés után lehet el is jár majd a keze,ha valami nem úgy van,mint szeretné.

Természetesen nem szentírás, amit itt bepötyögtem,de sajnos jó esély van rá.

Egyértelműen birtokolni akarja a húgodat, ami nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve.

Egyetlen tanácsom van,mit lehet egy ilyen palival csinálni!

Rövid úton megszabadulni tőle!!

2015. dec. 12. 07:35
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Annyit még hozzátennék, a legügyesebb manipulátorok mind kedves,aranyos,kenyérre kenhető fazonok... látszólag.

Az igazi természetüket mindig csak a közvetlen családtagok látják,akik velük élnek.

2015. dec. 12. 07:39
 3/23 A kérdező kommentje:

Ugyanakkor szinte mindenben a húgom dönthet. Hogy hova mennek, mit csináljanak, a srác nem erőltet semmit.

Szóval mindenben a húgom a "főnök", csak éppen a barátja nélkül nem igazán mehet el sehova, mármint ha ő is otthon van. Én is birtoklási vágyra gondoltam, de ha az lenne, miért enged végül mindig a srác? és miért van az, hogy amikor távol van, pont ő bátorítja, hogy mozduljon ki, érezze jól magát?

2015. dec. 12. 07:44
 4/23 anonim ***** válasza:

Gyerekesen duzzog.

Jajj,de aranyos, megsajnálnivaló...

Empátia.

Ezt kell először kizárnia a húgodnak, ha egyszer el akarja hagyni.

Simán el tudom képzelni az emberről,hogy kőkeményen sajnáltatni fogja magát.

Nem szabad neki bedőlni!

Mit is mondhatnék még?

Sok erőt,és kitartást a húgodnak,és mindenkinek körülötte:)

Szerintem nem lesz egyszerű levakarnia ezt a pasit magáról.

2015. dec. 12. 07:44
 5/23 A kérdező kommentje:

Én inkább arra gondolok, hogy a pasi magányos, a barátai elköltöztek, továbbléptek. Állítólag kellemetlen neki, hogy még a szüleinél lakik, nem tudja magát eltarani, rossz a munkája.

Nincs hobbija, nem igazán tud magával mit kezdeni.

Szerintem a külseje miatt is kisebbségi érzése van, és ezért ragaszkodik annyira a húgomhoz.

2015. dec. 12. 07:47
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

A húgod a főnök?

Szerintem csak azt hiszi.

Elmehet a barátnőivel 2 hetente bulizni?

Ne viccelj,mint egy kamasz tini,úgy viselkedik vele.

10 év után abba kellett hagynia a jógát?

Ez milyen dolog már?

Nem kellene tiszteletben tartani a másik hobbiját,életvitelét,szokásait? Mi az,hogy a barátja nélkül nem mehet sehova?

Feltételezem felnőtt emberekről van szó.

Nem bunkó, nem agresszív... nyugi majd lesz, ha nem az ő szája íze szerint történnek a fontosabb dolgok.

2015. dec. 12. 07:54
 7/23 anonim ***** válasza:

Jól mondod, kisebbségi érzése van,ezt azzal leplezi, hogy a testvéred felett uralkodik.

Ha kellemetlen neki,hogy a szüleinél lakik,akkor tegyen ellene,felnőtt ember.

Nincs hobbija,akkor a testvérednek se legyen...

Nem áll nekem ez össze,ez a történet,pozitív irányba legalábbis semmiképpen sem.

2015. dec. 12. 07:58
 8/23 A kérdező kommentje:

A jógát nem véglegesen kellett abbahagynia. Csak jóga órákra nem mehet el, mert azt túl sok időt vesz igénybe. Odautazás, visszautazás.

A barátja szerint ha már tíz éve jógázik, nincs szüksége oktatóra, mert azt otthon is tudja csinálni, magától, vagy DVD-re. Könnyebb, olcsóbb, és kevesebb időbe telik.

2015. dec. 12. 07:58
 9/23 anonim ***** válasza:
Mióta vannak együtt?
2015. dec. 12. 08:00
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolgot tudok. Én nem tűrném el.

Viszont azt sem, hogy mindig ő fizessen. Ha jó szàndékból teszi akkor is nagyon frusztràlna a dolog.

Viszont a legsarkalatosabb az, hogy nem jàrhatnék el.

Nàlam ez a sztori pàr hét alatt kipörgött volna.

Mi az, hogy duzzog? Jézusom...mint egy kisgyerek.

2015. dec. 12. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!