Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szóltok olyan pasihoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok olyan pasihoz, aki a barátnőjét a tenyerén hordozza, ugyanakkor nem szeret rajta "osztozni" senkivel (még a családjával, a barátaival se)?

Figyelt kérdés

A húgom barátja ilyen. Nagyon kedves, aranyos, értelmes srác. Négy évvel öregebb nála. Nem iszik, nem dohányzik, nem bulizik, van diplomája, bár a munkája nem túl jó. Külsőre egyáltalán nem helyes, szerintem kimondottan csúnya. De imádja a húgomat. Rendszeresen meglepi valami ajándékkal, mindig ő fizet, akárhol vannak. Emiatt néha össze is vesznek. A húgomnak eleinte ez jólesett, majd frusztrálta, később meg már csak legyint rá, mondván "nincs értelme vitázni, úgyis ő veszít"

Viszont van egy nagy hibája. Nem bírja elviselni, ha a tesóm nem vele van. A munkája miatt kéthetente elutazik egy hétvégére, ilyenkor mindig bátorítja atesómat, menjen el bulizni, moziba, érezze jól magát a barátnőivel. De ha otthon van a húgom még fodrászhoz sem mehet el anélkül, hogy a barátja ne duzzogna, hogy miért megy fodrászhoz munka után, amikor vele is lehetne. Nem mehet el a barátnőivel, nemhogy bulizni, de még egy kávéra se, mondván ő otthon unatkozik egyedül. Tíz éve jógázik, azt is abba kellett hagynia, mert akkor már a barátja végez a munkahelyén, és inkább töltse vele az időt. Nem bunkó, nem agresszív, a húgom szerint inkább gyerekesen duzzog ilyenkor, mondván mit csináljon ő otthon egyedül.

2015. dec. 12. 07:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A tesóm idén kezdte a fősulit. Nyáron jöttek össze a sráccal. Addig minden szép és jó volt, a tesóm napközben intézte a dolgát, így a délutánjai mindig szabadok voltak. Amióta kezdődött a fősuli, a tesóm csak házimunkát végez, tanul, meg suliba jár, azon kívül szinte mindig a barátjával van. A barátja direkt kérte, hogy akkorra vegyen fel órákat, amikor ő is dolgozik. Hetente egy olyan alkalom van, amikor este hétig van suliban, emiatt is volt vita. Két napot jár suliba, mert nincsenek órái, olyankor tanul, meg itthon van, de fél ötre-ötre mindig átmegy a barátjához és ott vagy 8-ig, 9-ig.
2015. dec. 12. 08:08
 12/23 A kérdező kommentje:
Két napot nem jár suliba, bocsi.
2015. dec. 12. 08:09
 13/23 anonim ***** válasza:

Nekem az a privat velemenyem, hogy teljesen kisajatitja, elszeparalja.

Ami nem jo, mert a hugod pont abban a korban van amikor elnie kene, tapasztalnia.

Tanulni, bulizni, baratnozni.

Ennek nagyon nem lesz jo vege ha engem kerdezel.

2015. dec. 12. 08:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Azzal szerintem nincs gond,hogy kérte,akkorra vegyen fel órákat,amikor ő is dolgozik.

Ez teljesen általános, egy pár,ne kerüljék már el egymást, suliba meg munkába menet.

Heti 1x van este 7-ig a testvéred suliban,és már problémája van a gyereknek.

Heti 1!

Mi van?

Itt már kilóg a lóláb...

2015. dec. 12. 08:21
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Az meg külön "tetszik",ahogy az otthoni jógázás mellett érvelt,hogy mennyivel olcsóbb, az otthoni jógázás DVD-vel.

Egy gazdasági agytröszt, kitört belőle a Matolcsy...

2015. dec. 12. 08:30
 16/23 anonim ***** válasza:
Mondok még egy érdekességet,lehet a srác ezt teljesen tudatlanul teszi (ez a valószínű egyébként), ez nem menti fel a bűnei alól, és nem kell sajnálni még véletlenül sem.
2015. dec. 12. 08:41
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"Tíz éve jógázik, azt is abba kellett hagynia, ..."

Ez helyesen úgy hangzik, hogy a húgod lemondott egy számára fontos dologról a barátja kérésére/kedvéért, ahelyett, hogy kiállt volna a döntése mellett, hogy továbbra is jár jóga foglalkozásokra, illetve nem akarja minden szabad percét vele kettesben tölteni.

A másikat korlátozni, megpróbálni az élete felett kontrollt gyakorolni, vele manipulatív érzelmi játszmákat játszani nem csak úgy lehet, hogy valaki bunkó és agresszív.

2015. dec. 12. 08:54
 18/23 anonim ***** válasza:
"nem agresszív" - dehogynem, csak nem fizikai tettekben nyilvánul meg, hanem viselkedésben, szavakkal, lelkileg, ez is agresszió. Ha így marad, a tesód nagyon rosszul járhat.
2015. dec. 12. 09:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Néhány éve elkezdtem hastáncolni - járok órákra, nem DVD, így jobb, hatékonyabb - (még viszonylag konzervatívabb, vallásos szüleim és nagyszüleim is azt mondják, hogy ízléses), jó a társaság, helyrehozta a gerincemet, izmosított annyit, hogy már nem vagyok sovány (fogyásra vagyok hajlamos egyébként), jobb lett az egészségem. Ha bárki azt kérné, hogy hagyjam abba, vagy váltsak "olcsóbb" DVD-re, én nem engednék.
2015. dec. 12. 09:17
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

engem egy idő után biztos idegesített volna és szakítottam volna

utálom ha korlátozni, manipulálni vagy érzelmileg zsarolni akarnak

nem is értem a húgod hogy bírja

persze, jó hogy szeretne vele lenni, de ez már túlzás

és mi az hogy 10 év után hagyjon abba valamit, mert túl sok időt vesz el? ezt nem neki kéne eldönteni

sőt, támogatnia kéne abban, amit szeret

2015. dec. 12. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!