Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, akik utálják a focit: néznétek a vb-t a párotokkal, ha tudnátok, hogy minden nap több aktusban is fogtok részesülni kárpótlásul?
Miért kellene vele néznem? Addig elfoglalnám magam mással.
Egyébként tényleg elég rosszul veszi ki magát, amit írtál, még ha nem is az volt a szándékod, amit az előttem hozzászólok írtak. Habár nem tudom, hogy lehetne máshogyan értelmezni, hogy cserébe azért, hogy megnézi veled a focimeccseket, te többet szexelsz vele. Ez nem valami cserekereskedelem, tehát ilyenben nem lennék benne, és nem is tartanám értelmes javaslatnak.
Illemből egy nő sem nézné, nem a középkorban élünk. Akit nem érdekel, az elfoglalja magát közben, ahogy írták is.
Kárpótlás szex meg nem kell senkinek.
Az aktus rohadtul nem érdekelne! Ha azt mondaná, hogy amennyi időt nekem el kell bsznom a hülye meccsel ő annyi időt fog aktívan takarítani, talán benne lennék
31N
Ha megnézném vele a meccset nem a szexért cserébe tenném, hanem mert jó mellette lenni, meg nézni milyen cuki miközben beleéli magát.
25/N
A szex nem "kárpótlás" egy normális kapcsolatban.... Eléggé elmenne a kedvem a páromtól, ha ő ezt közölné, hogy azért kezdeményezne nálam, hogy "kárpótoljon"....
Amúgy miért nők vannak megszólítva a kérdéssel? Nálunk pl én vagyok a nő, és én követem a vb-t, a páromat teljesen hidegen hagyja - de azért egy-egy meccset megnéz velem, és nem "kárpótlásért" cserébe. :D Sose értettem, másoknál hogy lesz ezekből konfliktus.... 90 percet ki lehet bírni egyik oldalról úgy, hogy megnézek egy nyomorult meccset még ha nem is hoz lázba, a másik oldalról meg úgy, hogy nem ugyanazt nézzük, hanem közben a másik mást csinál... Ahol ebből durci van, az nagyszerű kapcsolat lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!