Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek, akik utálják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, akik utálják a focit: néznétek a vb-t a párotokkal, ha tudnátok, hogy minden nap több aktusban is fogtok részesülni kárpótlásul?

Figyelt kérdés
Nem vagyok foci fan, egyáltalán nem követek semmilyen bajnokságot, csak az EB-t és VB-t szoktam megnézni. A fenti kérdés adott. :) Jöhet mellé életkor is.
2018. jún. 17. 22:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Ekkora orbitális fhaszságot kitalálni se lehetne - ja de, te megtetted... xD Nahszóval; egyrészt ha a páromat érdekli, engem meg nem, akkor ő szépen elmegy egyedül/haverokkal, én meg addig feltalálom magam, összejövök barátnőkkel, találkozom anyámmal, olvasok egy jó könyvet, vagy csak befekszem a kádba vmi jó zenével, és relaxálok. Megoldom. A párom sem hülye; nem fog olyan programra elcibálni, amiről tudja, h nem érezném jól magam. Ez szexszel kárpótlás meg a világ legnagyobb fhaszága... egy (normális) párkapcsolat nem így működik... x) Bocs, de ez annyira nonszensz, h nem is tudom, hol kellene elkezdenem magyarázni... szal ha kérdésed van, írj privit!
2018. jún. 17. 22:51
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

Miért kellene vele néznem? Addig elfoglalnám magam mással.

Egyébként tényleg elég rosszul veszi ki magát, amit írtál, még ha nem is az volt a szándékod, amit az előttem hozzászólok írtak. Habár nem tudom, hogy lehetne máshogyan értelmezni, hogy cserébe azért, hogy megnézi veled a focimeccseket, te többet szexelsz vele. Ez nem valami cserekereskedelem, tehát ilyenben nem lennék benne, és nem is tartanám értelmes javaslatnak.

2018. jún. 17. 23:28
 13/20 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy összebújva nézitek a meccset este, de a pasas érzi a nőn, hogy csak illemből nézi vele. Így utána kárpótolná extra kényeztetéssel, amit csak szeretne a nő. Ad hoc helyzetről van szó, nem konstansan a vb ideje alatt.
2018. jún. 17. 23:31
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

Illemből egy nő sem nézné, nem a középkorban élünk. Akit nem érdekel, az elfoglalja magát közben, ahogy írták is.

Kárpótlás szex meg nem kell senkinek.

2018. jún. 17. 23:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Oks, köszi. :) Bár nem ilyennek szántam a kérdést, nem jól lett megfogalmazva.
2018. jún. 17. 23:39
 16/20 anonim ***** válasza:
65%

Az aktus rohadtul nem érdekelne! Ha azt mondaná, hogy amennyi időt nekem el kell bsznom a hülye meccsel ő annyi időt fog aktívan takarítani, talán benne lennék

31N

2018. jún. 18. 00:34
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Nem.
2018. jún. 18. 00:59
 18/20 anonim ***** válasza:
18%

Ha megnézném vele a meccset nem a szexért cserébe tenném, hanem mert jó mellette lenni, meg nézni milyen cuki miközben beleéli magát.

25/N

2018. jún. 18. 12:01
 19/20 anonim ***** válasza:
28%

A szex nem "kárpótlás" egy normális kapcsolatban.... Eléggé elmenne a kedvem a páromtól, ha ő ezt közölné, hogy azért kezdeményezne nálam, hogy "kárpótoljon"....

Amúgy miért nők vannak megszólítva a kérdéssel? Nálunk pl én vagyok a nő, és én követem a vb-t, a páromat teljesen hidegen hagyja - de azért egy-egy meccset megnéz velem, és nem "kárpótlásért" cserébe. :D Sose értettem, másoknál hogy lesz ezekből konfliktus.... 90 percet ki lehet bírni egyik oldalról úgy, hogy megnézek egy nyomorult meccset még ha nem is hoz lázba, a másik oldalról meg úgy, hogy nem ugyanazt nézzük, hanem közben a másik mást csinál... Ahol ebből durci van, az nagyszerű kapcsolat lehet.

2018. jún. 18. 14:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Én nem utálom a focit, de nem is annyira érdekel. Megnézném a párommal, ha annyira akarja. Az, ha a szexet meg azt, hogy engem kényeztessen, kárpótlásnak gondolja, és nem ez lenne az alap a kapcsolatunkban (kölcsönösen, persze), az régen rossz lenne :(. Helyette inkább vállaljon több részt a házimunkából, vagy helyettesítse úgy, hogy annak gyakorlati haszna van. Mert így a kérdés alapján olyan érzése van az embernek, hogy alap dolgot gondol rendes kárpótlásnak a pasas azért, ha egy nő az ő fixa ideája miatt olyat csinál, amit nem élvez. Ráadásul gyanítom, azért a pasas se ímmel-ámmal csinálja a dugást meg élvezi cserébe.
2018. jún. 19. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!