Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mikortól mentetek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikortól mentetek el a párotokkal pár napra valahova?

Figyelt kérdés

Mi most nyáron szeretnénk 3 napra elmenni Ausztriába a hegyekbe. Kicsivel több mint egy éve vagyunk együtt.

Ti mikortól mentetek így kettesben kis nyaralásra? Szüleitek mit szóltak hozzá?

Köszi 21/L

2018. jún. 8. 22:06
 1/9 iamaveryniceguy ***** válasza:
88%

"Szüleitek mit szóltak hozzá? 21/L"

Első ilyen: 19 évesen 1 év után mentünk közösen nyaralni.

A te korodban: 21 évesen 3 hónap után.

A szüleim 17 éves korom óta nagyfiúként kezelnek, aki tud magára vigyázni.

2018. jún. 8. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Kit érdekel a szülők véleménye 21 éves létedre?

17 éves koromtól kezdve az első kapcsolatomban minden évben többször mentünk pár napra ide-oda. Voltunk Franciaországban is. Én fizettem, nem anyáék. Így nem is szóltak bele.

2018. jún. 8. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Novemberben jottunk ossze, juniusban mar egyutt nyaraltunk. (Par eve.) Mondjuk eleve kb 2-3 honap utan mar odakoltoztettem az alberletembe. A szuleim nem szoltak semmihez semmit, orulnek, ha boldog vagyok.
2018. jún. 9. 00:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Februárban jöttünk össze, júliusban voltunk először kettesben utazni, Bécsben. Aztán ősszel még Angliában és Pécsen is voltunk 5-5 napot. 19 voltam, anyukám nem szólt bele. 😊
2018. jún. 9. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi egy hónap után mentünk,akkor voltam 23éves és már szülőktől külön éltem.
2018. jún. 9. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:

20 évesen összejöttünk nyáron, ősszel voltunk több napra belföldön. Következő évben tavasszal összeköltöztünk. Nem szóltak semmit.

16 éves koromtól több napra már mentem barátokkal is belföldre és külföldre is nyaralni, kirándulni, erős lett volna ha beleszólnak ebbe 20 évesen.

2018. jún. 9. 13:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Decemberben ismerkedtünk meg, áprilisban volt az első 5 napos nyaralásunk külföldön.

Örültek a szülők a boldogságunknak. :)

2018. jún. 12. 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 5-6 hónap után mentem el először, ugyanannyi idősen, mint te, szintén 3 napra. A szüleim nem szóltak semmit, ismerték a srácot és megbíztak benne, meg persze bennem is.
2018. jún. 12. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Én barátnőmmel úgy jöttem össze, hogy elindultunk egy nagy stoppos útra, keresztül Európán! :D

Én 28 voltam, ő 23. Azóta is rengeteget utazunk, imádjuk!

2018. nov. 22. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!