Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran jártok el valahova a párotokkal?

Figyelt kérdés
Barátommal mostanság munkán és sulin kívül ki se tesszük a lábunkat otthonról, vagyis nem élünk még együtt, szóval azon kívül, hogy átmegyünk egymáshoz nincs semmi. Tény, hogy alig van szabadidőnk, vagy mindketten fáradtak vagyunk, de én igényelném, hogy ne minden nap abból álljon, hogy este találkozunk, megnézünk egy filmet és alszunk, de lehet csak nekem van nagy igényem. Így tehát megkérdezem, hogy ti milyen gyakran jártok el moziba/koncertre/vacsizni/sétálgatni a párotokkal?
2017. jan. 20. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

heti 1-2-szer biztos, de inkább 3-4 az igazi

együtt élünk, és leginkább éjjel dolgozunk, szóval kb az egész nap ott van, hogy menjünk valahova

sajnos egyébként egy átlag pasinak havi 1-2 kimozdulásnál több nem kell, ki kell fogni, hogy olyan téren igényes párt találj

2017. jan. 20. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amíg jó idő volt, heti többször csak úgy elmentünk valahova, volt, hogy több napra is.

Amióta hideg van, nincs kedvünk.Igaz, kocsiban nem fagynánk meg, de most itthonlétre vágyom.

Azért mondjuk így is kimozdulunk, de kevesebbet.

Mozit rühellem, így oda nem.De étterem mindig jöhet, vagy csak úgy felmenni a közeli hegységbe kávézni/forralt borozni.

Természetesen együtt élünk.Sokszor nekem a bevásárlás is egyfajta kaland, mert ő utalja, minden baja van, én meg szórakozok rajta. :)

Sajnos szánkózni nem vittük a gyereket, mert -18 fokban nincs kedvem a Mátrát járni.

2017. jan. 20. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Haverokkal talalkozunk 1-2 hetvegente altalaban, vagy valakinel vagy beulunk inni valahova. Kettesben mostanaban ritkan, mert ilyen hidegben igazabol semmi kedvunk altalaban kitenni a labunkat a meleg lakasbol.
2017. jan. 20. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Sokáig úgy voltunk, mint ti - de nem volt jó hatással semmire, főleg nem a kapcsolatra.

Más ritmusban dolgozunk, de rajta vagyunk, hogy legyen legalább egy alaklom egy héten, valami közös élményszerzéssel, az sokat lendített a kapcsolaton.

2017. jan. 20. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!