Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok a párotokkal csinálni szabadidőtökben? Milyen programokat csináltok együtt? Mentek valahova a hosszúhétvégén?
Petőfi-szobor megkoszorúzása.
Nagypapa születénapja (márc.15)
kirándulunk, eljárunk délutánonként estefelé biciklizni, eljárunk együtt úszni, sütünk főzünk, szexelünk mindeközben, hétvégente egyik hétvégén meglátogatjuk egyikünk, majd másik héten másikunk szüleit, 3 éve még eljártunk társaságunkkal szórakozóhelyekre, de mára már sokan elköltöztek, gyerekük lett így ez már kimarad.
Nyáron hozzájön még a strand + 2 hét nyaralás,.
Ilyenkor sokat vagyunk a kertben.
Filmezünk nagyjából ennyi.
hétköznap esténként filmezünk, bújunk, beszélgetünk, szerelmeskedünk, néha bevásárolunk és főzünk. hétvégente meg időjárástól függően sétálunk a városban, esetleg elutazunk valahova, várost nézni, kirándulni, valamelyik hétvégén sziklát mászni voltunk, télen korizni mentünk párszor, kiállításokra, moziba. nyáron strandolunk, ezek mellett. és fagyizunk- célul tűztük ki, hogy megtaláljuk először Budapest, majd utána az egész ország legfinomabb fagyiját, illetve limonádéját.
Megyünk a hosszú hétvégén wellnessezni és kirándulni. :)
Irigylem a sok válaszolót :(
Én szombaton egész napra elkísértem egy programjára, hogy a hobbijával foglalkozzon.. vasárnap játszott végig és most is ezt teszi.
Szex, egymással foglalkozás nulla..most is hívtam szexelni de a játék fontosabb :( a 4 nap is enélkül telik el...és hetek 2-3 hete nem volt szex kb. Csak én csinálgattam neki és lesz*r...
Nagyon jól esne összebújni meg sokat szexelni a hosszúhètvégén de esdig egy szex se jött össze..
23N :(
Én végig éjszakás vagyok, meg párom sincsen. :D
Utolsó, ha gondolod ugorj be, jó kis hétvégét csinálnék neked!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!