Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megismerkedtetek a párotokkal megvolt az elején az a bizonyos kèmia köztetek?
megvolt, borzasztóan erősen megvolt.
én külföldön voltam, hetekig csak leveleztünk, de fénykép alapján is megvolt a testi vágy, a lelki kémia is hozzá.
én már attól eksztázisba estem, ha megláttam, h. írt, vagy kimondtam a nevét.
ezek nagyon erős dolgok, én abban nem hiszek h. ha nincs meg, majd megjön, ez nem így működik.
Persze, olyan szinten levett a lábamról, hogy úgy éreztem magam, mintha egy hülye kis kamaszlány lennék. Egy év után még mindig nevetgélve tudok lefeküdni aludni, boldog vigyorral, ha látom, hogy ír valami aranyos bókot. Imádom őt, nem érzem, hogy ez kopna, órákig tudnám bámulni.
27N
Igen elsőre megvolt a vonzalom és azóta is megvan. Szerintem ahol nincs meg az elején ott màr nem is lesz= felesleges erőltetni azt ami nem működik.
Akivel nem volt meg a kémia , nem éreztem vonzalmat 1. randi alatt, azzal màr nem foglalkoztam. De pl volt olyan is, hogy a vonzalom megvolt, àm a szex később mégis nagyon nagy csalódàs volt szàmomra. Nem is folytattam tovàbb a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!