Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek sokan attól a bizonyos "papírtól"?
Elválni is ellehet bármikor ugyanúgy, ahogyan szakítani is.
Nem vagyok én sem annyira esküvőpárti, ráadásul már túl vagyok egy váláson, de ennyire azért nem gondolom félelmetesnek a dolgot. :)
Én a papír hiányától félek. Most, ha hátranézek és megint nincs, megint a kezemmel törölhetem. >.<
31/f
Én is így vagyok: persze, el lehet válni meg bla bla, de azért ha már ilyenre hajtom a fejem, akkor teljesen 100%-ig biztos akarok lenni benne, hogy ez egy életre szól..
(Különben minek amúgy megházasodni??)
Én ezért nem adom rá még a fejemet.
26N
"Elválni is ellehet bármikor ugyanúgy, ahogyan szakítani is."
Ja, csak a szakítás megvan 1 nap alatt. Összepakolod a cuccait, és hadd menjen!
A válás meg hosszadalmas procedúra, ráadásul pénzbe is kerül, és aztán meg csak megy a veszekedés arról, hogy osztozkodjanak a vagyonon...
Kell a fenének ez a sok plusz stressz!
Nem elég baj az, ha nem jött össze a kapcsolatod, amit egy életre terveztél? Minek még utána a rengeteg papírmunka, időpocsékolás, veszekedés, pénzköltés gyakorlatilag A SEMMIRE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!