Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek sokan attól a bizonyos "papírtól"?
Elválni is ellehet bármikor ugyanúgy, ahogyan szakítani is.
Nem vagyok én sem annyira esküvőpárti, ráadásul már túl vagyok egy váláson, de ennyire azért nem gondolom félelmetesnek a dolgot. :)
Mindenkinek szíve joga eldönteni mit akar.
Csak nem egy kérdés szólt arról itt a topikban, hogy évek óta hitegeti a csóka a nőt, hogy majd elveszi (közbe meg társkeresőzik pl)de semmi. Ezt az elején le kell tisztázni.
Akik itt az anyagiakkal érvelnek, őket emlékeztetném, hogy maga a "papír" jegyzőstől mindenestől szinte ingyen van. A lakodalom része kerül sokba. De mindenki el tudja dönteni mekkora felhajtást akar.
Ja és a jelentőség. Kicsivel nagyobb felelőséget von maga után, hosszú procedúra a válás, vagyonmegosztás stb. De akik eleve így indulnak neki, azoknak tényleg nem ajánlott házasodni mert abszolút nem bízik egy kapcsolat mélységében.(vagy szimplán nem kompatibilis emberrel van együtt)
Előnyei pl nem kell mindenért meghatalmazást írni, ha metán baj történik. A gyermek "családba" születik, nem kell külön elismernie az apának.
A házasság mióta egyenlő a pénzszórós, 800 vendéggel operáló, giccses esküvővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!