Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy kapcsolatban voltatok, amikor megismerkedtetek valakivel aki nagyon mély benyomást tett rátok?
Nekem volt,pedig nagyon szerelmes voltam az akkori barátomba. Hűséges voltam hozzá mind az 5 év alatt, rengeteg időt töltöttünk együtt.
Egyszer együtt elmentünk a barátaival bulizni,ahol összefutottak még több baráttal. És akkor megpillantottam azt a bizonyos férfit. Iszonyatosan tetszett, a stílusa lehengerlő volt, kifinomult ,erős személyiség. Az öltözete,mint aki most lépett ki egy divat magazinból,de nem az a mai pávás,elképesztően férfias és a tartása hozzá stb minden egyben volt. Láttam rajta, éreztem, hogy ez kölcsönös. Ahogy végig mért ,ahogy folyton kereste a tekintetem. Bemutatkoztunk egymásnak és amikor beszélgettünk még a mai napig is emlékszem megszűnt a világ.
Másnap csak engem jelölt be ismerősnek érdekes a barátomat . Pár nappal később még egyszer láttam valahol akkoris messziről kiszúrtam,azok a ruhák,az a sikk. Teljes mértékben illett hozzám. Ilyen gazdag szülők gyereke,el van kényeztetve,szereti magát. Akkoriban én is ilyen voltam. Megbökött facen :D nem böktem vissza, és nem is írtam vissza,mert hűséges voltam és elképzelhetetlennek tartottam,hogy én bárkit megcsaljak vagy bármi. Persze rosszul tettem mert évek múlva a pasim megcsalt :Dd
Azóta rám írt az a régi fellángolás,de annyit változott a személyiségem,hogy úgy gondoltam már nem illenénk össze ,már korántsem vagyok olyan,mint régen úgyhogy nem folytattam vele a beszélgetést.
Sajnos volt, akkoriban úgy éreztem,hogy nem teljesen jó a kapcsolatunk a párommal. Fellángolás volt a másik, kerestem a társaságát,éreztem a mondataiban,a tekintetében,hogy ha nem lenne párom akkor akarna valamit.
DE soha nem történt semmi,és szóba se került ilyesmi köztünk.
Elnyomtam az érzést magamba és hagytam a francba,utána elmondtam a páromnak,hogy nagyon nem érzem stabilnak a kapcsolatot,pedig szeretem Őt.
Változtattunk és jobb lett a kapcsolatunk,együtt is maradtunk.
Később rájöttem,hogy ellaposodtunk és az imponált,hogy valaki nőnek néz,de valójában nem akartam én semmit se attól a másiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!